Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Forretningsmanden, filmproducenten og medie magnet, David Geffen lige nu på superyachten The Rising Sun med 45 ansatte.

Milliardær holder sig corona-isoleret på en 590 millioner dollar superyacht i Caribien

Man kan isolere sig på mange måder for ikke at blive smittet af COVID 19-virussen. En af de mere behagelige måder er at være på en gigantisk superyacht som Rising Sun, der har fitnesscenter, spa, biograf og meget andet. Her er 77-årige David Geffen.

Af Troels lykke |

Amerikaneren David Geffen, der er bedst kendt for at starte DreamWorks Pictures, er en af verdens rigeste.  Han er nemlig god for 7,5 mia. dollars, ifølge Forbes.

For nogle år siden købte han en 590 millioner dollars superyacht, The Rising Sun, der har overdådig luksus på skibets 138 meters længde. En båd, der kan skyde 28 knob, ifølge Wikipeedia

Rising Sun blev sejlet til Caribien i november, hvor den har slået sig ned i området mellem Grenada, St. Vincent og Grenadines.

Vinkælder, biograf, spa og fitness

The Rising Sun blev oprindeligt bygget til Oracle-opfinderen Larry Ellison, og der er alt lige fra biograf, vinkælder, personligt fitnessrum og spa.

Nu er rigmanden på 77 år stukket af fra New York, hvor mere end 75.000 er smittet med corona indtil videre, og mere end 1.000 er døde af virussen.

Kaldes for tonedøv 

- Solnedgang i aftes … isoleret ved Grenadines for at undgå virus. Jeg håber, alle er i sikkerhed, skriver David Geffen på sin Instagramprofil, hvor han har sendt et dronefoto, skriver news.com.au

Mediet kalder samtidig opslaget på Instagram for tonedøvt i en hård coronatid, hvor folk dør og mange har mistet deres job.

content-loader
content-loader
content-loader