Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det er i dette område ved Sydlolland, at sejlerne er forsvundet. Foto: Google Maps

To mænd forsvundet i over et døgn - hvid jolle efterlyses ved Lolland - nu er de fundet døde

De midaldrende mænd sejlede fra Holten på det sydlige Lolland mandag eftermiddag. Ifølge politiets oplysninger bar sejlerne ikke redningsvest, ligesom de ikke havde andet sikkerhedsudstyr ombord. - Vi frygter det værste, siger politiet. En frygt, der senere blev til virkelighed. Opdateret kl. 16.30

Af Sara Sulkjær |

Seneste nyt kl. 16.30:

To personer er fundet døde torsdag formiddag ved Holten Strand på Lolland. Der er også fundet en hvid jolle. De afdøde er ikke identificeret, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Tidligere i dag skrev vi:

Tirsdag kl. 13.00 stævnede to mænd på henholdsvis 56 og 46 år ud fra havnen i Holten, Lolland ved Nysted. Siden har ingen set de to sejlere:

- Vi frygter det værste. Der er ingen, som kan holde til at være i vandet ret længe på den her tid af året, forklarer Henrik Karlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV 2 Øst.

Sen alarm

Først over ét døgn efter de forsvundnes afgang, onsdag kl. 16.41, slog pårørende til de to mænd alarm. 

Mænd, der, ifølge politiet, hverken havde redningsveste eller anden form for sikkerhedsudstyr ombord, da de forlod Holten.

To redningsbåde satte efter alarmeringen kurs mod området, men måtte onsdag aften ved mørkets frembrud indstille eftersøgningen uden at være kommet nærmere de savnede.

Hvid jolle med sort motor

Det får nu det lokale politi til at efterlyse sejlernes hvide jolle, der måler mellem 2,5 og 3 meter. Bag jollen sidder en sort påhængsmotor. 

Har du oplysninger i sagen, bedes du Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Kilde: TV 2 Øst

content-loader
content-loader
content-loader