Gå til hoved-indhold
Havne
De forskellige foreninger skifter gradvist over til moderne betalingsløsninger som Harba og Tallyweb.

Digitalt “havnekontor” i Aarhus Lystbådehavn til områdets ni klubber

Vejen går mod mindre mandskab og mere digitalt i havnene. På aarhuslystbaadehavn.dk kan man på et kort se, hvor man ligger, og hvilken klub man hører til. Der er kontaktinformationer, oplysninger om faciliteter og et link til betaling for sin overnatning.

Af Troels Lykke |

Aarhus Lystbådehavn har ikke mindre end ni sejlklubber og foreninger, som administrerer de enkelte områder i havnen.

Det har i mange år gjort det svært for gæster at orientere sig med god grund, fortæller Øjvind Serup fra havnen i Aarhus, tæt på centrum.

- Men nu har vi fået ordnet det, så det bliver noget lettere. På aarhuslystbaadehavn.dk kan man på et kort direkte se, hvor man ligger, og hvilken klub man hører til, forklarer han videre.

Der er kontaktinformationer, oplysninger om faciliteter og ikke mindst et link til stedet, man skal betale for sin overnatning.

På mobil og computer

Priser og faciliteter er stadig forskellige alt efter, hvor man ligger – men siden giver et godt overblik, og så kan man jo selv vælge, om man er til de simple forhold i den indre havn, til savsmuld og tjæreduft i blandt træskibene eller helst vil blande sig med kapsejlerne ud for det nye sejlsportscenter. 

Man kan naturligvis også vælge en klub med frihavnsordning. Det hele fungerer lige så godt på mobil og tablet som på din PC.

Hele havnen får også nye skilte med tydelig angivelse af klubber og bronavne samt QR-koder, der direkte leder hen til informationer og betaling, lige hvor du er (har du ikke prøvet det før, er det efterhånden rigtigt nemt at bruge en QR-kode – du peger bare dit mobilkamera mod skiltet, så dukker der automatisk en webadresse op).

Harba og Tallyweb er nye betalingsløsninger

De forskellige foreninger skifter gradvist over til moderne betalingsløsninger som Harba og Tallyweb, og det smarte med den nye side er, at den automatisk stiller videre til det system, der nu skal benyttes.

På kortet kan du også se, hvor de lokale caféer og spisesteder findes samt bad/toilet, diesel og meget mere.

Løsningen vil naturligvis også kunne benyttes i jeres havn – kontakt it@aarhuslystbaadehavn.dk hvis det skulle have interesse.

content-loader
content-loader
content-loader