Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Dansk Marine Center har købt en ny Bavaria C42 hjem, den kan ses i den kommende weekend i Egå.

Danmarkspremiere på tyske Bavaria C42 - se den til åbent hus i Egå i weekenden

5. og 6. september kan man i Egå se Bavarias cruiser 37 og 51, Bavaria Vision 42. Og fra Bavaias nye C-linje vises den nye C42, som importøren Dansk Marine Center netop har modtaget fra værftet samt en Bavaria sport 37. Viper-motorbåde kan også ses.

Af Troels Lykke |

Dansk Marine Center, der er eneforhandler af Bavaria og Viper i Danmark viser både viser både frem i Egå Marina ved Aarhus den kommende weekend.

Det sker under Åbent Hus i den kommende weekend 5. og 6. september 2020 fra kl. 10-16 i Dansk Marine Centers hjemhavn, Egå Marina nord for Aarhus.

Bavaria C42 er lige kommet hjem

- Bavarias italienske designere har arbejdet benhårdt på at øge pladsen under dæk og på at gøre den lækker. Bådens nye v-formede stævn giver mere plads i forkahytten. Den nye og bredere agterstavn giver god udnyttelse under dæk og ved at flytte kahytterne længere agterud, bliver der god plads syv personer om bordet i salonen. Derudover kan vi nævne en øget stabilitet under sejllads, forklarer Henrik Lund, daglig leder hos Dansk Marine Center.

Følgende både kan ses i vandet i Egå Marina:

Bavarias cruiser 37 med 3 kahytter, Bavarias cuiser 51, Bavaria Vision 42 og fra Bavaias nye C-linje viser vi den nye C42, som vi netop har modtaget fra værftet samt en Bavaria sport 37

- Vi ser en tendens til, at Bavaria satser mere på motorbåde end vi tidligere har set. For at vise at Bavaria også er stærke på motorsejl-siden og for at introducere motorbådskonceptet for sejlerfolket viser vi en Sport 37, siger Henrik Lund fra Dansk Marine Center.

Viper og Auster motorbåde ses også

Om motorbåde der kan ses forklarer Henrik Lund fra Dansk Marine Center, der har hjemme i Risskov ved Aarhus.

- Derudover har vi to motorbåde fra det tyske kvalitetsværft i vandet; Viper 233 og - Auster 740CC samt Prinsess V42 HT og en Glastron 200GT, vi netop har fået i hus.

Kom trygt 

Dansk Marine Center fortæller til minbaad.dk at de tager alle forholdsregler i forbindelse med Coved-19.

content-loader
content-loader
content-loader