Gå til hoved-indhold
Udstyr
Puderne er lavet af 100% bomuld med Eco text cercificeret tryk på, inderpuderne er med andefjerfyld. De måler 50x50 cm. Klik ude i siden og se flere fotos af puder. Foto: Lars Erstad Jensen
Udstyr
Puderne er lavet af 100% bomuld med Eco text cercificeret tryk på, inderpuderne er med andefjerfyld. De måler 50x50 cm. Klik ude i siden og se flere fotos af puder. Foto: Lars Erstad Jensen
Udstyr

Få personlige puder til båden By Monica fra Rungsted

- Puden skal meget gerne være maritim og personlig. Derfor laver vi højkvalitetspuder med tryk efter kundens ønske, det kunne være bådens navn og bådtype eller hvad der også er meget populært ens hjemhavn, forklarer iværksætter og sejler Monica Ersted.

Af Troels lykke |

Puder skal der til i en båd, og de må meget gerne være personlige, forklarer sejler Monica Ersted til minbaad.dk.

Hun forklarer.

- Puderne er lavet af 100% bomuld med Eco text cercificeret tryk på, inderpuderne er med andefjerfyld. De måler 50x50 cm , og hvis man ønsker at bruge sin egen inderpude sælges betrækket seperat , med en besparelse på 40,00 kr. De populære puder med længde og breddegrad (longetude latitude) sørger vi selvfølgelig for passer med ens hjemhavn/bynavn, se fx Gilleleje-puden. "Sjælland rundt 2020" puden er et unikt minde som man også vil kunne prale lidt med.

Puderne findes i farverne: Marine blå, rød, hvid, lyserød, lyseblå mint og grå. 

Savner bløde puder på båden - og gerne personlig

Monica Ersted forklarer videre om puder.

- Hvad jeg ofte har savnet til båden er en lækker blød pude til når man sidder i sin båd, enten oppe i cockpittet eller under dæk, hvis man lige skulle tage sig en velfortjent morfar. Men puden skulle meget gerne være maritim og personlig. Derfor laver jeg højkvalitetspuder med tryk efter kundens ønske, det kunne være bådens navn og bådtype eller hvad der også er meget populært ens hjemhavn med længde og breddegrader på  altsammen specielt lavet til den enkelte bådejer. Perfekt som gaveide. 

Fungerer som famliefirma

Monica Ersted, sejler fra Rungsted, forklarer.

- Vores lille firma er et familefirma, hvor tre generationer hjælper til. Mor, mormor og en teenagerpige og en voksen søn. Alle hjælper med alt fra ideudvikling, trykning, pakning,  salg, facebook og instagram opslag. Vigtigst af alt vi gør det sammen som familie, alle byder ind med det de er bedst til, fortæller iværksætteren.

- Alt dette meget kraftigt inspireret af min børns oldemor, der sagde, :"find noget i som famile kan være sammen om på tværs af generationerne". Vi er ud af en sejle famile, både min mor og far har arbejdet i bådbranchen i mange år, min mor hos Elvstrøm , og hos senere Fogh Sails. Min bror er sejlmager og Min far solgte både på Rungsted havn i mange år. Vi har altid holdt vores ferier på vandet, derfor tænker vi at personlige puder til båden vil være prikken ovet I i ens hyggelige båd, forklarer Monica Ersted.

Sådan køber du

En pude koster 299,00 kroner mens to puder  koster 500,00 kr.

Man sender beløbet via MobilePay 2244 2004, og i kommentarfeltet skriver man tekst på puden samt farveønske og leveringsadresse.

content-loader
content-loader
content-loader