Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

SailGP sælger minoritetsandel til Endeavor, der vil udbrede sejladsen

Som en del af investeringen vil SailGP drage fordel af adgangen til Endeavour-netværkets ekspertise på tværs af indholdsproduktion, distribution af medierettigheder, kreative tjenester, licensaftaler, sponsorater og forbrugermarkedsføring.

Af Troels lykke |

Kort før anden operationelle sæson igangsættes har SailGP solgt en minoritetsandel til det globale underholdnings-, sports- og indholdsfirma Endeavour.

Endeavors investeringsposition i SailGP værdisætter den globale sportsejendom til US$200 millioner efter den meget succesfulde første sæson.

Signalerer værdi

Som en del af investeringen vil SailGP drage fordel af adgangen til Endeavour-netværkets ekspertise på tværs af indholdsproduktion, distribution af medierettigheder, kreative tjenester, licensaftaler, sponsorater og forbrugermarkedsføring.

SailGP-direktør Sir Russell Coutts udtaler:

- Endeavors partnerskab med SailGP er et vigtigt øjeblik i vores unge og udviklende historie. Det styrker vores position på vej ind i vores anden sæson og signalerer den forventede langsigtede værdi af SailGP. Dette er starten på en ny æra i vores sport, og vi kunne ikke have en bedre partner end Endeavour. 

Forvandler måden at se sejlads

Også Endeavour præsident Mark Shapiro er tilfreds:

- SailGP forvandler den måde, folk ser på sejlads. For første gang pakkes sporten i et bredt tiltalende, konsumerbart, konsistent og spændende format, hvilket bringer den på linje med nogle af verdens største sportsbegivenheder. Hvis den første sæson er nogen indikation, har SailGP et utroligt potentiale og en stærk værdi for sine partnere, og vi ser frem til at hjælpe med at skabe ligaens fremtid. 

SailGP sæson 2 starter 28-29 februar i Sydney, hvor et dansk hold er med, hvor Nicolai Sehested styrer en 50 fods foilende katamaran.

OM SAILGP

SailGP er sejlsport redefineret. SailGP blev grundlagt i 2018 og har hovedkontor i London og New York og er et årligt, globalt sportsmesterskab med dristigt, banebrydende teknologi og ærefrygtindgydende atletik. Det fan-centriske, kystnære mesterskab, der drives af naturen, finder sted i nogle af de mest ikoniske havne rundt om i verden og kulminerer med et vinder-tager-alt-match race på US$1 million.

Rivaliserende nationale hold kæmper mod hinanden i identiske super potente F50-katamaraner, konstrueret til intens kapsejlads i elektrificerende hastigheder på mere end 50 knob (næsten 100 km / t). Besøg www.SailGP.com for mere information.

OM ENDEAVOR

Endeavor er en global underholdnings-, sports- og indholdsvirksomhed, der er hjemsted for verdens mest dynamiske og engagerende historiefortællere, mærker, live begivenheder og oplevelser. Virksomheden består af branchens ledere, herunder underholdningsbureauet WME; sports-, mode-, events- og mediefirmaet IMG; og den førende MMA kampsportorganisation UFC.

Endeavour-netværket er specialiseret i talentrepræsentation; markedsføring og licensaftaler; udvikling af indhold, distribution og salg; begivenhedsstyring; og en række tilbud direkte til forbrugeren.

content-loader
content-loader
content-loader