Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her ses vinderne med Radich og gaster i midten. Foto: KDY

Tidligere America's Cup-sejler Jesper Radich vinder Skovshoved Open i matchrace

Profsejler Jesper Radich vandt selvfølgelig Skovshoved Open. Ni hold deltog, der blev sejlet i J/70'er. - Men det var ikke let, vi havde faktisk ikke regnet med at vinde stævnet, specielt da Jeppe Rørholm Borch sejler virkelig godt, siger Radich til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

- Match race er kraftigt på vej tilbage, og på trods af corona kunne vi holde stævne i weekenden med et stærkt besat felt, siger Jan Ølholm Mortensen fra KDY's Matchrace Center.

Tidligere America's Cup- og prof-sejler Jesper Radich vandt naturligvis Skovshoved Open, kan man næsten godt skrive.

Minbaad.dk har netop mødt Radich, der lige nu underviser på Oure Sommerhøjskole i sejlads. Vi får en snak med sejleren i denne uge.

Andenpladsen gik til Jeppe Rørholm Borch og tredjepladsen gik til tidligere Ynglinge-verdensmester Trine Palludan, der tidligere har vundet store stævner.

Al slags vejr til J/70'ere

I alt ni besætninger dystede i alt slags vejr den 28.-29. juni ud for Skovshoved. Her blev J70'ernes nye konkurrencespilere luftet for første gang, siden alt lukkede ned.

- Vi nåede en fuld round robin og soundboksen gav hyggen en ekstra tand lørdag aften. Tak til baneleder Peter Falck for gode baner på trods af vindskift og tordenvejr. Vi ses næste gang til Danish Open den 8.-9. august, som bliver et officielt DM under Dansk Sejlunion, slutter Jan Ølholm Mortensen.

Læs mere på www.kdymatchrace.dk. 

content-loader
content-loader
content-loader