Gå til hoved-indhold
Motorer
Denne V8 dieselmotor giver kr. 85.000,- i besparelse ved køb før 31. marts. PR-foto

Mercury Marine hjælper trængte bådejere - opgrader din motor før sæsonen starter

Annonce: Når modellen er fundet, er næste skridt at kontakte sin bådforhandler for at aftale tid til montering af den nye motor, og afmontering af den gamle, udtjente model. På denne tid af året handler det om at være hurtig, fortæller Jørgensen & Dahl.

Af Troels lykke |

Annonce:

Inden længe er det tid til at lægge båden i vandet, og netop nu arbejdes der i mange havne på højtryk for at klargøre båden til den kommende sæson.

For nogle bådejere kan det klares med en omgang bundmaling, men for andre står valget mellem udskiftning af den udtjente indenbordsmotor eller hele båden.

Det kan ses som en let løsning ”blot” at udskifte båden, men dels får man typisk mindre for en båd, når motoren ikke er i orden, og dels kan det være vanskeligt i det tidlige forår at finde en tilsvarende / bedre båd til fornuftig pris - så hvad gør en klog?

En klog får 100% styr på, hvilket brændstof og ydeevne den gamle, udtjente motor har. Derefter vil et besøg på nettet og en tur til den nærmeste bådforhandler være fornuftigt, for derigennem at gennemskue hvad de forskellige varemærker tager for en tilsvarende - eller måske en endnu bedre motor.

Besparelser før sæson

Netop nu er der mulighed for gode besparelser ved køb af enten en benzin- eller dieseldrevet indenbordsmotor fra Mercury. Afhængigt af model venter en besparelse helt oppe på kr. 85.000,00 kroner, fortæller Jørgensen & Dahl til Minbaad.dk.

Når modellen er fundet, er næste skridt at kontakte sin bådforhandler for at aftale tid til montering af den nye motor, og afmontering af den gamle, udtjente model. På denne tid af året handler det om at være hurtig.

Forhandlerne har travlt med klargøring, så jo hurtigere beslutningen om udskiftning af den udtjente motor er klaret, jo hurtigere bør forhandleren kontaktes – med mindre man ønsker at klare den del selv.

Ønskes en ny Mercury-motor, er det endnu en grund til at tage den hurtige beslutning: Motorerne leveres kun til kampagnepris frem til 31. marts.

Fakta:

- Mercury indenbordsmotorer fås som både benzin- og dieseldrevne modeller.

- Mercury, diesel: Spar op til kr. 85.000,00 kroner fra 170 til 370 hk

- Mercury, benzin (MerCruiser): Spar op til kr. 47.000,00 kroner fra 200 til 350 hk

Alle kampagnemodeller kan ses på: www.mercurymarine.dk/kampagne.html

content-loader
content-loader
content-loader