Gå til hoved-indhold
Udstyr
Et solsejl i cockpittet vil oftest yde en bedre beskyttelse end parasoller og lignende

Garanti for skygge: Smarte solsejl til den varme sejlerferie

Står solen højt på himlen, kan det være vanskeligt at skabe skygge i cockpittet. Et praktisk solsejl kan her blive en ægte vinder, inden issens rødlige skær bliver for markant. Se tre forskellige designs.

Af Sara Sulkjær |

Termometeret såvel som svedperlerne, der langsomt pibler frem på panden, lader ingen tvivl tilbage; sommeren har ramt Danmark. 

Den sommer, sejlerne så længe har sukket efter, men som samtidig er garanti for massiv varme i det udsatte cockpit, når båden er fortøjret, og de omkringliggende både og havnefaciliteter holder vindens forfriskende pust på afstand. 

Scenariet var ikke en sjældenhed, inden skolernes sommerferie blev skudt i gang - og før solen og de høje temperaturer atter vender retur, viser Minbaad.dk tre solsejl, der kan øge velværet på de hede sommerdage:

Blue Performance

Gråt solsejl, der hænges i agterstaget og storfaldet, hvorefter barduner i hjørnerne kan anvendes til fastgørelse på eksempelvis søgelænderet. Foldbare fiberstænger afstiver sejlet, der let stuves af vejen.

Solsejlet leveres endvidere i en praktisk opbevaringspose i størrelserne small, medium og large.

Køb sejlet for mellem 999,00 og 1.399,00 kroner hos Columbus Marine her.

----------

Sejl i hvid PVC

En opbevaringspose i 100% polyester indrammer solsejlet, der som det foregående leveres med tre forskellige mål.

Sejlet har desuden slids og en dobbeltlynlås til bomdirken, ligesom det er designet med rustfri øjer, således presenningen let kan fæstnes til lønningslisten, søgelænderet eller lignende.

Køb solsejlet for mellem 1.564,00 og 2.668,00 kroner hos Marinetorvet her.

----------

AC20 Solsejl

Solsejl i sølvfarvet, reflekterende og vandtæt nylon samt med to oppustelige rum, der sikrer sejlet dets runde form. Ni justerbare elastiksnore gør det samtidig muligt at sikre sejlet til rællingen og lignende.

Bådejere til fartøjer i størrelsen 30 til 35 fod må slippe 3.564,00 kroner for produktet, alt imens sejlet til en båd i størrelsen 35 til 40 fod må grave 3.797,00 kroner op af lommen.

Køb solsejlet hos Marinelageret her.

content-loader
content-loader
content-loader