Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Dette foto er det eneste som Qourning Boats vil frigive før boot den 18. januar i Düsseldorf. Foto: Quorning Boats
Kort Nyt

Jens Quorning: Dragonfly 40 er til det modne publikum

Trimaranen fra bådværftet ved Skærbæk har fokus på luksuriøs sejlads med en enkel og bekvem håndtering som eksempelvis fire el-spil. Dragonfly 40 vises frem på boot-udstilling i Düsseldorf den 18. januar 2020. Direktør Jens Quorning forklarer.

Af Troels lykke |

Jens Qourning forklarer, at det er med glæde og stolthed, at Quroning Boats, efter mere end to års udvikling, har verdenspremiere på deres nye store flagskib, Dragonfly 40 på boot Düsseldorf 2020.

Han uddyber:

- Denne båd har primært fokus på luksuriøs sejlads med enkel og bekvem håndtering i højsæde. Båden har et meget stort cockpit, som de forreste to meter er fri for liner, så gæster kan slappe helt af og nyde sejladsen uden at sidde i vejen, så alle funktioner betjenes agterude fra to arbejdsstationer med fire elektriske spil. Båden kan sejles af én person.

Båden for det modne publikum - kæmpe motor

Dragonfly 40 fra Qourning Boats henvender sig til det modne publikum og tilbyder to separate kabiner med en hyggelig fælles lounge i center.

Den leveres med motorer fra 40 til 80 hestekræfter, hvilket betyder, at man med den store motor kan komme hurtigere hjem end andre sejlbåde i stille vejr, hvormed man kan planlægge en anden form for sejlads.

- Og med en god vind taler vi stadig om cruisingspeed på mellem 15 og 17 knob og med en teoretisk tophastighed på 24 knob. Dybgang er stadig kun 70 cm, så alle de bedste ankerpladser venter forude, og i havn foldes båden til normal 40-fods bredde på kun fire meter, forklarer Jens Quourning.

Kostbar dame

Dragonfly 40 kommer i to varianter: En Touring-model koster 425.800 euro, mens Ultimate-modellen koster 585.000 euro (4,38 mio. kr.). 

Priser, der begge er inklusiv Elvstrøm-sejl.

content-loader
content-loader
content-loader