Gå til hoved-indhold
Motorer
Fra 1939 er Mercury Marine vokset til en organisation med 7.000 ansatte verden over. I Danmark er der hovedkontor i Greve Marina. PR-foto

Mercury Marine skal levere påhængsmotorer til Alumacraft, Manitou, Quintrex og Stacer.

Mercury Marine er indgået i et strategisk samarbejde med BRP om at være den foretrukne leverandør til bådmærkerne Alumacraft, Manitou, Quintrex & Stacer.

Af Troels lykke |

Samarbejdet er kommet i stand, efter at BRP har annonceret deres beslutning om omgående at nedlægge produktionen af Evinrude E-TEC og E-TEC G2-motorerne.

- Denne aftale giver os utrolig god mulighed for ekspandering af Mercury på markedet samt introducere vores prisvindende motorer til nye kunder over hele verden, siger præsidenten for Mercury Marine, Chris Drees og fortsætter:

- Vi har en lang samarbejdshistorie med Alumacraft, Manitou og Telwater, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med dem samtidig med at levere markedsledende motorer og første klasses service til alle deres globale kunder.

En fordel for brugeren

Også Marine Group deler begejstringen for det nye samarbejde: 

- Vi forbliver tro overfor vores marinestrategi og har en klar tro på, at når to af verdens mest innovative virksomheder slår kræfterne sammen, er det ikke bare til fordel for Mercury og BRP, men for hele den globale marineindustri og dens slutbrugere, påpeger senior-vicepræsident for Marine Group, IS&T and Global Transformation, Karim Donnez.

- Idet Corona-krisen har været medvirkende til nedlukning af produktionen af vores påhængsmotorer, er vi glade for at kunne tilbyde Manitou, Alumacraft, Quintex og Stacer rigget med Mercury-motorer, uddyber han.

Mercury Marine bliver det foretrukne valg som leverandør af påhængsmotorer til Alumacraft- og Manitou-både såvel som til Quintrex- og Stacer-både i Australien.

- Vi glæder os til at lade BRP-forhandlere og slutbrugere prøve vores motorer, og med vores nyeste investeringer i produktionskapacitet er vi klar til markedet, fortæller Drees.

Bådpakker med Mercury-påhængsmotorer på Alumacraft, Manitou, Quintrex & Stacer vil være på markedet til juni 2020.

content-loader
content-loader
content-loader