Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

14 flotte BB 10-metere klar til DM i Assens

- Jeg er glad for, at det på trods af omstændighederne er lykkedes at samle 14 både fra hele Danmark i Assens til årets DM, der sejles den kommende weekend, siger stævneleder Erik Kulavig fra Assens Sejlklub.

Af Troels Lykke |

Erik Kulavig fra Assens Sejlklub forklarer i en pressemeddelelse fra BB 10-meter-klubben:

- Vi glæder os til at få besøg af de elegante BB'ere, hvis besætninger er kendt for at gå til den på kapsejladsbanen. Allerede fra torsdag middag vil der blive liv i havnen, hvor de fleste kommer på trailer. Vi har planlagt at sejle 8-9 sejladser fra fredag til og med søndag på baner i Lillebælt vest for Assens Marina. Der er god opbakning fra klubbens medlemmer, og det lokale firma Kiilto sponsorerer håndsprit, og bryggeriet Vestfyn giver moleøl, siger Erik Kulavig om stævnet, der sejles fra fredag 14. august 2020.

Erfarne sejlere klar til letvindssejlads

Formanden for Dansk BB10M-klub Bjarne Venø Petersen er tilfreds med, at det igen i år er lykkedes at samle et pænt felt til DM. 

Trods deltagerlistens mange erfarne BB-sejlere, er også en enkelt med for første gang.

- Selvom der i lang tid var usikkerhed om, om det kunne lade sig gøre at afholde stævnet, har Assens Sejlklub hele vejen igennem været klar, og vi ser frem til årets begivenhed i klassen og nogle gode dage i Assens, slutter Bjarne Venø, der samtidig håber på lidt mere luft, end prognoserne pt. peger på.  

Der vil løbende blive opdateret om stævnet på Assens Sejlklubs hjemmeside og BB10M-klubbens Facebookside.

content-loader
content-loader
content-loader