Gå til hoved-indhold
Udstyr
DCIM\106GOPRO
Udstyr

Flyv under vandet med smart Subwing

Vingen, som trækkes efter båden, kan styres af brugeren selv, der kan bevæge sig som en delfin under havoverfladen. Amerikansk firma står bag produktet, men levering til Danmark er mulig.

Af Sara Sulkjær |

Lad dig trække bag båden, som stod du på vandski, og glid samtidig under havoverfladen i dykkerens univers.

To finesser fra to forskellige verdener, der kombineres i den såkaldte Subwing, der gør det muligt for sejleren at flyve under vandet som en delfin.

Fart op til fire knob

Produktet, der består af to forskellige vinger, som kan tiltes, slæbes bag båden - akkurat som det kendes fra de populære vandski.

Denne gang gælder det dog for brugeren om at blive under havoverfladen, når han, med hænderne fæstnet på vingerne, langsomt glider gennem vandet med en fart på mellem to og fire knob.

Retningen bestemmer ejeren selv, da han ved at tilte de to vinger kan afgøre produktets retning, ligesom han ved at tilte boardet kan føre det mod vandoverfladen eller længere mod bunden.

To personer på én vinge

Alt afhængig af bådens størrelse er det muligt at trække flere personer under vandet, hvilket blot vil højne oplevelsen for dykkerne. 

Hører sejlerne til blandt de mere erfarne Subwing-brugere, er det desuden muligt at være to personer på en enkelt vinge. 

En Subwing kan købes for 199 USD, svarende til omkring 1.350,00 danske kroner. Hertil kommer fragtomkostninger fra USA til Danmark på knap 200,00 kroner. Læs mere her.

content-loader
content-loader
content-loader