Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Wasteds Baadværft er kendt for deres træarbejde. PR-foto
Kort Nyt

Åbent værft og stumpemarked hos Walsteds Baadeværft på Thurø

Lørdag den 1. februar 2020 kan du se, hvordan bådebyggerne arbejder med deres projekter i værkstederne og hallerne, forklarer direktør Bettina Walsted. Værftsejeren viser desuden en nyhed frem og holder stumpemarked.

Af Troels lykke |

Hvis det er nu, du skal have fikset noget på din båd, er tidspunktet kommet, hvor du skal bestille opgaven på et af de mange bådværfter, som findes rundt omkring i Danmark.

Ét af stederne, hvor du kan få dette udført, er hos det velrennomerede Walsteds Bådeværft på på Thurø, som i starten af februar inviterer indenfor til Åbent Hus:

- Vi glæder os meget til at fortælle og vise alle de mange forskellige projekter, vi arbejder med, og der vil være mulighed for at komme rundt i værkstederne og hallerne for at se nogle af vores reparationer og vedligeholdelsesprojekter. Du vil møde nogle af vores dygtige medarbejdere, så der vil også være tid til at få en snak om din båd. Vi vil samtidig fortælle om og vise vores seneste nyhed, NU TEAK, forklarer Bettina Walsted, chef for Walsteds Baadeværft.

Gæster udefra

Firmaerne Side-Power, Riggerne, Yachtbroker, C.K. Yachts, FLIR/Raymarine og Energig/Mastervolt vil ligeledes deltage i arrangementet.

Samtidig med Åbent Værft holder Walsteds Bådeværft stumpemarked, hvor du kan gøre en god handel.

Alle herlighederne kan opleves lørdag d. 1. februar 2020 fra 10-15 på adressen: Saugskærvej 21, Thurø, 5700 Svendborg.

content-loader
content-loader
content-loader