Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Moody 41 DS sejlede fint da vi testede bådtypen på Flensborg Fjord fornylig. Båden har masser af plads, det er især kahytten, der skiller sig ud i forhold til andre både. PR-foto

Reese Marin forhandler nu Moody-sejlbåde fra Hanse Yachts

Reese Marin i Aabenraa er blevet importør og eneforhandler i Danmark Af MOODY DS og Classic sejlbådene fra et af Europas største bådværfter HANSE Yacht i Greifswald Tyskland. - Moody er til det modne publikum, der får masser af lys og læ som i en sejlbåd, siger Henrik Reese.

Af Troels Lykke |

Reese Marin i Aabenraa er blevet importør og eneforhandler i Danmark af Moody DS og Classic sejlbådene fra et af Europas største bådværfter Hanse Yacht i Greifswald det nordlige Tyskland.

Reese Marin er i forvejen importør og eneforhandler af Hanse, Dehler og motorbådene Fjord og Sealine fra samme stor værft.

- For os er det naturligt også at have Moody-bådene i vores forhandling. Moody er til det modne publikum, der får masser af lys og læ som i en sejlbåd. Det er både, hvor der er masser af lys i kahytten, hvor man har udsigt, som i en motorbåd, samtidig er den til de motorbådsejlere, der gerne vil skifte til sejlbåde og passe bedre på miljøet, og samtidig er der meget komfort på Moody-bådene, med selvvendefok og elspil, siger Henrik Reese til minbaad.dk.

Solgt 10 ny Hanse-sejlbåde i år

Reese Marin har i år solgt 10 sejlbåde fra Hanse Yachts, der også producerer Dehler-bådene.

- I 2021 har vi allerede solgt 5 sejlbåde fra Hanse Yachts, siger Henrik Reese, der tager sig af sejlbådeforhandlingen hos Reese, mens sønnen Kasper primært tager sig af motorbådene i forhandlingen i Aabenraa.

Minbaad.dk var i sidste måned i Flensborg og teste den nye Moody 41 DS, mere om den i næste uge.

content-loader
content-loader
content-loader