Gå til hoved-indhold
Udstyr
Gudmann & Søn består har et bredt sortiment af varer indenfor sejlsport, fritid og fiskeri, men firmaet laver også presseninger, kalecher og specialopgaver til industrien samt til private.

Gudmann & Søn trækker stikket efter 115 år i Grenaa Havn - nu flytter den maritime butik til Ebeltoft

Der sker noget i bådbranchen. Marinebutikken Netbaad på Egå Havn gik fornylig konkurs og fra 4. januar flytter Gudmann & Søn til Ebeltoft efter 115 år i Grenaa. De får en 716 kvadratmeter butik.

Af Troels Lykke |

I dag drives Gudmann & Søn af femte generation Anne og Christian Gudmann.

En generation, der nu har valgt at rykke teltpælene op. Det forklarer ejerne på deres Facebookside:

- Efter 115 år i Grenå har vi besluttet at trække stikket og rykke firmaet til Ebeltoft i Syddjurs Kommune. Vi er derfor fremover at finde på Vestervej 17 i Ebeltoft i hjertet af havnemiljøet fra den 4/1-2021 med en af Østjyllands største marinebutikker 716 m2 med et bredt varesortiment indenfor sejlsport, fritid og fiskeri, herunder også sejlmager- og riggerværksted. 

Firmaet skal dog lige indrette sig i den nye maritime butik i Grenaa.

- Januar vil dog stadigvæk være en måned, vi vil bruge til at komme ordentlig på plads, hvor vi herefter påregner åbent hus lørdag 6/2-2021, hvis coronasituationen tillader det. 

Det startede i 1905

Gudmann & Søn blev etableret i 1905 af sejlmager Jens Gudmann, som startede i et lille fiskerhus i Grenaa Havn.

Firmaet består desuden af den nævnte sejlsportsforretning, ligesom den fortsat er en bredt fungerende sejlmagervirksomhed og tager sig af alle slags opgaver, blandt andet indenfor presseninger, kalecher og specialopgaver til industrien samt til private. 

Læs mere hos gudmann-sejlmager.dk/

content-loader
content-loader
content-loader