Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der blev stjålet kortplottere fra Grenaa. Arkivfoto: Troels Lykke

To mænd anholdt efter flere tyverier fra både i Grenaa Marina

En stribe indbrud i Grenaa er formentligt opklaret, efter lokalpolitiet har anholdt to mænd på 26 år og 28 år. Lokalpolitiet i Grenaa er nu ved at finde frem til ejermændene af de fundne koster, der inkluderer kortplottere, kikkerter og meget mere.

Af Troels lykke |

Den 23. januar blev en lang række lystbåde udsat for indbrud, hvor en del værktøj og nogle kontanter blev stjålet fra bådene, som lå i Grenaa Marina.

Sådan skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport, der fortsætter:

Den 10. februar var det så en skole på Åstruphegnet i Grenaa, det gik ud over, da nogen havde brudt en dør op og stjålet ti computere.

Fælden klappede

Men fælden klappede, da en medarbejder på skolen ugen efter indbruddet opdagede, at en mand havde sat en af computerne til salg på Facebook.

Lokalpolitiet i Grenaa blev kontaktet, og de fik identificeret sælgeren som en 28-årig lokal mand.

Tyvekoster fundet 

Hans adresse blev ransaget, og her fandt betjentene flere tyvekoster, der stammede fra nogle af indbruddene. Anholdelsen af den 28-årige førte til hans 26-årige ven, som blev anholdt i et sommerhus i Grenaa.

I sommerhuset fandt politiet også en række koster, og begge mænd blev sigtet for syv indbrud i lystbåde og indbrud i møntvaskeriet, grillbaren og på skolen.

Leder efter ejermændene

Lokalpolitiet i Grenaa er nu ved at finde frem til ejermændene til alle de fundne koster og efterforsker sagen nærmere for at finde frem til, om mændene står bag yderligere tyverier i området.

Kilde: Østjyllands Politirapport

content-loader
content-loader
content-loader