Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Jørn Krogh fandt denne flaskepost på stranden i Skagen. Privatfoto

Nordjyde finder flaskepost fra Skotland - svarer 15-årig dreng fra Peterhead

Nordjyden Jørn Krogh gik en tur fra Gl. Skagen og sydpå onsdag. Efter fire kilometer fik han øje på en flaskepost, der havde været undervejs i fire måneder.

 

Af Troels Lykke |

- Jeg ser, der ligger noget, der er kraftigt rødt, og så skulle jeg da lige se, hvad det var for en tingest, fortæller Jørn Krogh fra sit hjem i Asferg ved Purhus.

Det viser sig at være et lille rødt plastikskib, der er skyllet i land. På skibet er der klistret en seddel, der er lamineret.

- I første omgang troede jeg, det var sådan en geocaching-ting, men så kunne jeg jo læse på sedlen, at det var en flaskepost, siger Jørn Krogh til TV2 Nord.

Han er imponeret over, at sedlen stadig sidder fast på styrhuset af det lille røde skib, da skibet som flaskepost har været på noget af en tur.
Legetøjsskibet viste sig at være afsendt fra Petershead i Skotland for godt fire måneder siden - og sendt afsted af en 15-årig dreng.

Svarer 15-årig dreng

På sedlen står drengens navn, Michael, og en mailadresse, som den unge skotte opfordrer den, der måtte finde flaskeposten, til at sende en mail til.

Og det er lige nøjagtigt det, Jørn Krogh har gjort.

- Det gjorde jeg faktisk allerede på stranden i Skagen, og bare et par timer senere fik jeg en mail retur fra Michael, hvori han skriver "Wow!!! That's so cool" - og at han er taknemmelig over, at jeg har fundet den og skriver tilbage, fortæller Jørn Krogh.

Kilde: TV 2 Nord

content-loader
content-loader
content-loader