Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
- Der er rigtig mange, der tager en dag ad gangen, og det gør jeg også, selvom jeg har svært ved at forholde mig til, at der først skal være OL om et år, lyder det fra Anne-Marie Rindom.

Anne-Marie Rindom: Fuldstændig urealistisk at holde et OL om 4 måneder

Ifølge verdens bedste kvindelige sejler, Anne-Marie Rindom, kan det slet ikke lade sig gøre at afholde OL denne sommer i Japan. - Det vil være rigtig fint at udsætte det mindst et år, så vi kan få ordentligt styr på situationen i verden, siger hun til TV2 Sport.

Af Troels lykke |

- Det vil være fuldstændig urealistisk at afholde et OL og at samle så mange mennesker. Det er jo allerede om fire måneder. Det giver slet ikke mening, siger Laser Radial-sejler Anne-Marie Rindom til TV 2 SPORT.

- Vores forberedelse vil være helt mærkelig, for vi vil i så fald ikke have sejlet et stævne i et halvt år op til OL. Det vil ikke være fair. Det vil være rigtig fint at udsætte det mindst et år, så vi kan få ordentligt styr på situationen i verden.

Rindom vil sagtens kunne træne et år mere

Som verdensmester i Laser Radial vil Anne-Marie Rindom være blandt favoritterne til en OL-guldmedalje, men det er ikke det, der kommer i første række.

- Det, at jeg har en issue om at skulle træne et år mere, er ingenting i forhold til, hvad der ellers kommer til at ske i verden. Fra et egoistisk synspunkt er det super frustrerende, men man er også nødt til at tænke på, hvad der er bedst for verdenssituationen, siger den 28-årige sejler.

Kilde: TV 2 Sport

content-loader
content-loader
content-loader