Gå til hoved-indhold
Udstyr
quatix 6X Solar inkluderer en titaniumrem samt en cirrusblå QuickFit™- silikonerem, og det er tilgængeligt til en vejledende salgspris på DKK 9.499 fra medio juni.

Quatix 6X Solar forlænger batteriets levetid på land og vand med solens energi

Garmin tilføjer solopladning til sin nye, avancerede Quatix 6 marine-GPS smartwatch-serie til sejlere. Uret koster 9.499 kroner fra medio juni.

Af Troels lykke |

Quatix 6X Solar - den seneste tilføjelse til den nye marine-GPS smartwatch-serie, der har et gennemsigtigt solopladningsdisplay, der bruger solens energi til at forlænge batteriets levetid.

Som det første Garmin marinefokuserede GPS-smartwatch, der tilbyder solopladning, kombinerer Quatix 6X Solar alle de bedste funktioner i Garmins fēnix® 6X Pro Solar med specialiserede sejlsport-, cruising-, fiskeri- og sejladsfunktioner, så brugerne kan nyde mere tid på vandet, fortæller Garmin Danmark i Allerød.

Med indbyggede aktivitetsprofiler og præstationsmetrikker til padle-boarding, kajak, kano, skiløb og golf, bare for at nævne nogle få, er Quatix 6X Solar klar til at gå distancen til næsten enhver sport og eventyr.

Endnu længere batterilevetid

- Vi er glade for at introducere solopladning i den nye Quatix 6-serie, hvilket giver brugerne alt, hvad de har lært at kende og elsker fra denne sofistikerede og tilsluttede marine smartwatch-serie, nu med endnu længere batterilevetid, forklarer Dan Bartel, Garmin vice president of global consumer sales, og uddyber:

- På grund af sin unikke opladningsteknologi giver Quatix 6X Solar sejlere mere tid på håndleddet til at nyde deres yndlingsaktiviteter både på vandet og på land.

Quatix 6X Solar er bygget til at modstå elementerne og har et stort 1,4” sollys-læsbart display designet med et gennemsigtigt Power Glass™ solopladningsglas, der bruger solens energi til at forlænge batteriets levetid.

Brugere kan hurtigt tjekke uret på håndleddet for at få en realtidsangivelse af, hvor meget solenergi Power Glass-linsen har været udsat for. Batteriydelsen på Quatix 6X Solar er op til 21 dage i smartwatch-tilstand og op til 24 dage med solopladning.

Takket være den nye tilpassede Power Manager kan brugerne ligeledes se og kontrollere, hvordan forskellige indstillinger og sensorer påvirker batteriets levetid og endda justere deres batteribesparende tilstande for at forlænge batteriets levetid undervejs.

100 meters dybde

Quatix 6X Solar er designet til livet på vandet og er vandklassificeret til 100 meter og tilbyder omfattende tilslutningsmuligheder med kompatible Garmin-kortplottere og anden marineelektronik til autopilotstyring, datastreaming, SailAssist™ race-assistance, Fusion-Link™ infotainment og mere.

Takket være det fulde marinecentriske værktøjssæt fungerer Quatix 6X Solar som et bærbart instrument, der, når det er parret med Garmin-elektronik ombord, kan streame NMEA® 2000-bådata for at give brugerne adgang til vigtig sensorinformation som hastighed, dybde, temperatur, vinddata og mere - lige fra deres håndled, uanset hvor de befinder sig på båden.

Ligesom andre Quatix 6-modeller kan de ligeledes bruges til at kontrollere autopiloten for at ændre kurs, indstille mønsterstyring og følge en GPS-rute, når de er parret med en autopilot ombord.

Med support til valgfrie BlueChart® g3-kystkort med integrerede Navionics®-data kan Quatix 6X Solar bruges som både et dedikeret eller back-up-navigationsværktøj.

Med daglig aktivitetstracking og en række tilslutningsfunktioner fungerer Quatix 6X Solar som et stilfuldt smartwatch, der kan bæres 24/7. Brugere kan holde kontakten ved at modtage meddelelser på deres håndled for indgående opkald, beskeder, e-mails og mere ved at aktivere smart-notifikationer.

Garmin Pay - kontaktløs betaling

Takket være Garmin Pay™ kontaktløs betalingsløsning er det nemt at foretage køb hurtigt, mens du er på farten uden andet end uret. Quatix 6X Solar har også musiklagring på enheden på op til 2.000 sange, så brugere kan synkronisere afspilningslister fra flere af de mest populære musikservices til deres ur for telefonfri lytning.

Quatix 6X Solar har også håndledsbaseret pulsmåling til stressovervågning hele dagen, håndledsbaseret pulsmåling til svømning og Pulse Ox iltmætning i blodet til understøttelse af avanceret søvnovervågning og akklimation.

Samtidig giver den innovative Body Battery™ -overvågningsfunktion mulighed for at se kroppens energiniveau på ethvert givet tidspunkt, hvilket kan hjælpe med planlægning af træning, hviletider og søvn.

Quatix 6X Solar inkluderer en titaniumrem samt en cirrusblå QuickFit™- silikonerem, og det er tilgængeligt til en vejledende salgspris på 9.499,00 kroner fra medio juni.

Kompatible marineprodukter inkluderer: GPSMAP® 7x2 / 9x2 / 12x2 Plus, GPSMAP 10x2 / 12x2, GPSMAP 74/7600, GPSMAP 84/8600, GHC ™ 20, GNX™ Wind og GNT 10.

content-loader
content-loader
content-loader