Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Enten går turen rundt om øerne Avernakø, Lyø og Bjørnø eller hvis vinden er til den alternative bane, der byder på sejlads ind i mellem og rundt ørerne i en angivet rækkefølge. Foto: Faaborg Sejlklub

Vind en BMW i en uge til Tuco Cup i Faaborg Sejlklub

Faaborg Sejlklub holder igen én af Danmarks smukkeste distancesejladser lørdag den 5. september. Bådene bliver startet med omvendt respit, og der bliver derfor god plads på startlinjen, hvilket passer fint ind i disse coronatider og det danske forsamlingsforbud.

Af Troels Lykke |

Tuco Cup er sejlads for både ambitiøse kapsejlere, og de der sejler på hygge-niveau, som ønsker at deltage i en distancesejlads rundt i det flotte sydfynske øhav.

Enten går turen rundt om øerne Avernakø, Lyø og Bjørnø eller med den alternative bane, der byder på sejlads ind i mellem og rundt ørerne i en angivet rækkefølge.

- Der kan sejles i flere løb: Både med målerbrev, double-handed med målerbrev, flerskrogsbåde og turløb uden målerbrev. Alle har dermed muligheden for at være med uanset ambitionsniveau, fortæller Sune Hinz fra Faaborg Sejlklub.

Vind en BMW i en uge

Alle deltagerne har mulighed for at vinde flotte præmier i lodtrækningskonkurrencen efter sejladsen, hvor den største præmie i år er en BMW i en uge sponseret af Bayern AutoGroup Odense. 

- Faaborg Sejlklub glæder sig til at byde så mange sydfynske sejlere som muligt velkommen til en dejlig dag på vandet, men håber også på at se sejlere længere væk fra. Alle er velkomne, fortæller Sune Hinz.

Tilmelding via www.faaborg-sejlklub.dk.

content-loader
content-loader
content-loader