Gå til hoved-indhold
Udstyr
Oluf Gjønkjær, tv., står her med Thomas Iermiin, der fremover skal drive GP Govers. Foto: Peter Brøgger

Oluf Grønkjær vil nyde otium - sælger GP Covers til Thomas Iermiin

Efter 30 år med presenninger og covers til lystbåde, har den kendte mand i bådbranchen, Oluf Grønkjær, valgt at gå på pension, så han nu får mere tid til at sejle i sin Lufffe 37. Fra 1. januar 2021 overtager Thomas Iermiin GP Covers i Skødstrup.

Af Troels Lykke |

GP Covers i Skødstrup, nord for Aarhus, er kendt for sine grå FiberTex-vinterpresenninger, der kan ses på de fleste lystbådehavne i Danmark og i Nordtyskland. 

GP Covers har da også i flere år været en førende leverandør af bådpresenninger og covers med et omfattende program til opbevaring, beskyttelse eller transport af joller, sejl- og motorbåde.

Foruden presenninger og covers syr GP Covers ligeledes sprayhoods og kalecher, mens firmaet sælger og reparerer sejl samt løser diverse specialopgaver.

65-årige Oluf Grønkjær vil fremover koncentrere sig om sit formandskab i Sailing Aarhus og bestyrelsesarbejde i Kaløvig Bådelaug samt sejlads i sin Luffe 37.

- Jeg vil gerne takke vores mange kunder gennem årene, og håber I vil tage godt imod Thomas, fortæller Oluf Grønkjær.

Iermiin har arbejdet for GP Covers

Thomas Iermiin har været tilknyttet GP Covers de sidste par år i sæsonen for vinterpresenninger og kender derved GP Covers og produkterne indefra.

Han har i forvejen importen af Elan Yachts og har arbejdet i branchen i flere år, blandt andet som sejlmager. Derudover er han en ivrig tur- og kapsejler.

- Jeg ser meget frem til at drive GP Covers videre og glæder mig til at servicere og løse opgaver for vores kunder på havnene i Danmark.

Travlt med åndbare FiberTex-presenninger

Den nye ejer er allerede trukket i arbejdshandskerne på det travle kontor:

- Lige nu har vi travlt med vinterpresenninger, primært åndbare FiberTex, der ikke ridser fribordet og er lette. Vi har lige nu ordre inde, lige fra en Folkebåd til en Oyster 73'er. I dag er det primært pressenninger til både, der står på land med mast på, forklarer 55-årige Thomas Iermiin til Minbaad.dk.

Læs mere på www.gpcovers.dk.

content-loader
content-loader
content-loader