Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
For 40 år siden startede Aage Mikkelsen Kolding Marine Service på Vesterløkke i Sdr. Bjert. 28. februar 1975 blev der holdt åbningsreception i Sdr. Bjert.
Kort Nyt

Saildirect APS overtager Kolding Marine Service i Sdr. Bjert med 46 års erfaring

Yamaha-forhandlerne Christian Lind Bendixen og Kim Skovgaard Andersen, som driver Saildirect APS med salg og service af alle former for trailerbåde, har overtaget aktiviteterne fra Kolding Marine Service v/ Aage Mikkelsen.

Af Troels Lykke |

Saildirect APS, der allerede da det blev etableret i 2012 havde stor erfaring fra tidligere foretagender med salg af RIB-både fra Holland, får nu Kolding Marine Service v/ Aage Mikkelsen under sine vinger. 

En virksomhed, der har over 40 års erfaring med salg og reparation af påhængsmotorer, og som altid har været klar med et godt råd til alle kunder.

Der arbejdes derfor i denne tid på højtryk for at få flyttet værkstedsudstyr til den nye adresse og få så meget erfaring med som muligt.

Et længerevarende samarbejde

Saildirect APS er i dag ejet af Christian Lind Bendixen og Kim Skovgaard Andersen, som driver virksomheden med salg og service af alle former for trailerbåde. Samtidig sælger de Yamaha-motorer.

Kim Skovgaard forklarer:

- Vi har længe haft et godt samarbejde med Mikkel (Aage Mikkelsen, red.) og i en længere periode hjulpet hinanden med diverse opgaver, og at det nu er lykkes os at kunne videreføre ånden fra firmaet i Sdr. Bjert, er vi rigtig glade for, understreger den nyslåede ejer.

Det startede for 40 år siden

For 40 år siden startede Aage Mikkelsen Kolding Marine Service på Vesterløkke i Sdr. Bjert. 28. februar 1975 blev der holdt åbningsreception i Sdr. Bjert, men Aage Mikkelsen havde allerede været i gang et par år som fritidsbeskæftigelse fra privaten i Bramdrupdam.

- Jeg arbejdede dengang for Skandinavisk Motor Co. i Kolding, som både solgte biler og bådmotorer. Men da vores daværende direktør rejste, blev der lukket ned for båd-afdelingen og i stedet fokuserede firmaet kun på biler, fortæller Aage Mikkelsen.

- Jeg fik dog lov til i min fritid at videreføre det med bådmotorerne fra mit hjem i Bramdrupdam, så jeg startede i kælderen af vores hus, men der blev hurtigt for lidt plads. Så da det her kom til salg i Sdr. Bjert, passede det perfekt. Der har været drevet marineservice siden 1962 her på adressen, fortæller Aage Mikkelsen.

60 ugentlige åbningstimer i højsæsonen

Efter købet af bygningerne i Sdr. Bjert stoppede han ved Skandinavisk Motor Co. og kunne derefter hellige sig Kolding Marine Service på fuld tid.

Faktisk har der været tale om meget mere end fuld tid. En over 60 timer lang åbningstid på alle ugens dage i højsæsonen fra påske til efterårsferien har ikke overladt mange timer til Mikkelsens egne sejlture.

Se mere på www.saildirect.dk og www.saildirect.eu.

content-loader
content-loader
content-loader