Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Minbaad.dk har fået flere tusinde nye læsere i foråret. Vi forventer derfor at over 100.000 vil læse minbad.dk om måneden denne sommer. Foto: Peter Brøgger

Minbaad.dk øger læsertal med 45 procent - 82.977 unikke læsere i maj 2020

533.708 unikke læsere har besøgt Minbaad.dk det seneste år. Læsertallene er under coronakrisen eksploderet. - Det er på nettet, man søger viden, når man er sejler, forklarer Morten Lorenzen, bestyrelsesformand på Minbaad.dk.

Af Troels lykke |

Morten Lorenzen, bestyrelsesformand her på sitet, kommenterer på Minbaad.dk's flere læsere, der er fuldt dokumenteret på Google Analytics. Den seneste måned har 82.977 unikke læsere været på Minbaad.dk, hvor tallet for samme periode i 2019 var på under 57.000 læsere.

- Sammen, hver for sig - det har været normen her i foråret. Og vi har været rigtig gode til det under coronakrisen. Og i den sammenhæng har internettet været stedet, hvor vi har været meget sammen, hver for sig. Det kan vi også se på antallet af læsere på Minbaad.dk . Vi er vokset med ikke mindre end 45% i læsertal den seneste måned, fortæller Morten Lorenzen.

Sommerferie til søs - Mette Frederiksen fraråder rejser sydpå

At sommerferien nu også skal holdes i Danmark, viser sig for alvor nu, da regeringen i dag på deres pressemøde stadig fraråder rejser sydpå frem til 1. september 2020.

- Det faktum, at vi må forberede os på, at sommerferien nok skal holdes i Danmark, har helt sikkert øget interessen for vores kære, maritime livsstil. Ligesom mange af os lider af “hud-sult”, når vi ikke kan kramme vores familie og venner, så kan jeg også mærke, at vi savner “aktivitets-sult”. Vi vil gerne på havnen, vi vil gerne på vandet, vi vil gerne mødes over en pilsner og fortælle gode sejlerhistorier.

- Og når vi ikke kan det i virkeligheden, så søger vi til nettet. Så tak for, at I støtter op om Minbaad.dk - vores medarbejdere gør alt, hvad de kan, for at levere en levende og relevant hjemmeside, om alt hvad det maritime kan byde os. Pas på jer selv og pas på hinanden - snart er vi ikke hver for sig, men sammen, siger Morten Lorenzen.

content-loader
content-loader
content-loader