Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
BØRN & BÅD er et helt nyt initiativ for familier, der allerede sejler og gerne vil begynde at sejle med børnene, lyder det fra K.A.S. PR-foto

Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub vil lære familien at sejle med børn

Børn & Båd er for dig, der lige har lært at sejle selv, og synes det kan være en udfordring at have børnene med.

Af Troels lykke |

Synes du, det kan være lidt uoverskueligt at begynde at sejle med børnene? Har du en drøm om at tage på sejlerferie med alle ungerne til sommer? Eller mangler du at øve dig lidt inden?

Sådan spørger Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub, der har hjælpen klar.

En hjælp, der består af det helt nye initiativ, Børn & Båd, der er for personer, som allerede sejler og gerne vil begynde at sejle med børnene.

Klubben sætter rammerne, stiller både til rådighed, og deltageren møder blot med sin familie og sejler med. Det fortæller Charlotte Andersen fra den københavnske sejlklub.

Starter med hygge på havnen

Andersen forklarer videre:

- Hver gang vil have et nyt fokusområde, og sejladsen vil altid være i børnehøjde. Det bliver én gang om ugen, så børnene bliver trygge ved ved vandet og ved sejladsen. Vi vil starte med hygge på havnen, sejlads og slutte hver gang af med mad, så I bare kan tage hjem og gå på hovedet i seng. 

Deltagere, der netop har lært at sejle selv, mens synes det kan være en udfordring at have børnene med, er velkomne, ligesom ivrige sejler og rutinerede skippere, som gerne vil gøre familien tryg ved sejlads, er det samme.

Bedsteforældre, som gerne vil have en aktivitet sammen med sine børnebørn, inviteres ligeledes ombord.

Det praktiske:

Pris: 1.000 kr. for en hel sæson (for hele familien), og alle er velkomne. Dog retter Børn og Båd sig primært mod børn i alderen 3 til 12 år, og de skal være ifølge en voksen. 

Der sejles hver torsdag fra kl 16:30 til 19:00, og der vil altid være dygtige undervisere på sejladserne. Dagen før vil deltageren modtage et program for dagen, som tager udgangspunkt i vejret.

Alle gange vil være bygget ens op:

16:30-16:45: Hurtig briefing

16:45-18:00: Sejladstræing

18:15-19:00: Mad i Jomsborg

Har du spørgsmål, kan du skrive til charlotte@kas.dk.

Du skal være medlem af K.A.S. for at deltage på kurset.

content-loader
content-loader
content-loader