Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Oceania Championship, i Geelong, Australien

Michael Hansen og Mathias Lehm Sletten fører opvarmningsstævne før VM i Australien

Det er en kæmpe overraskelse, at den aarhusianske duo fører Oceania Championship i Geelong, Australien, hvor der sejles VM i 49er i denne måned. Rorsmand Michael Hansen var tidligere i verdenseliten i Laser-jolle. Der sejles i 40 graders varme.

Af Troels lykke |

Super start for HansenSlettenSailing, som med placeringerne 1 og 3 i deres to starter på åbningsdagen (fredag) ved Oceania Championship, i Geelong, Australien, har taget en tidlig frontposition, hviket er en kæmpe overraskelse.

- Deres bedste dag nogensinde i 49eren, lyder det om Michael og Mathias i pressemeddelelsen fra det stærkt besatte stævne, der tæller som en vigtig test forud for VM (og dansk OL-udtagelse) samme sted, midt i februar.

Det skriver Dansk Sejlunion på deres Facebookside.

40 graders varme 

Forholdene i Geelong er som "hårtørrer"-agtige med omkring 40 graders varme og kraftige vindpust.

Forhold, der forhindrede både Nacra- og 49erFX-felterne i at komme på vandet, mens kun det ene af de to 49er-kvalifikationsfelter fik to sejladser, det andet felt blot en enkelt.

Netop på grund af VM, 10.-15. februar, er alle danske topbesætninger i de tre klasser til start ved Oceania Championship - og de fleste besætninger har i længere tid trænet i området for at være fuldt beredte, når OL-udtagelsen skal afgøres i forbindelse med VM.

Her er de tidligere 49er-resultater efter dag 1, Oceania Championship:
https://49er.org/event/2020-oceania-championship/…

content-loader
content-loader
content-loader