Gå til hoved-indhold
Udstyr
Tre nye sejlersko fra Dubarrys Aquatech-serie. Foto: Dubarry

Dubarrys nye Aquatech-kollektion er til den komfort- og modebevidste sejler

Tur- og kapsejleren kan få glæde af den nye kollektion, der samler den klassiske sejlermode og den seneste viden i én skoserie. Se blandt andet den klassiske sejlersko med NonSlip-NonMarking-teknologi.

Af Troels Lykke |

Knokler du med skødet i hånden i bådens cockpit, sætter du spileren på fordækket, eller vender du snuden mod havnebyens hyggeliste restaurant, kan Dubarrys nye Aquatech-kollektion fungerer som solidt underlag.

En skokollektion, der rammer såvel den sportige kapsejler som tursejleren, der holder af at gå moderigtigt klædt uden at gå på kompromis med komforten.

Minbaad.dk dykker ned i kollektionens tre modeller herunder:

Antibes

Går bølgerne højt, og må sejleren en tur på fordækket, er disse letvægtssko et oplagt bud. Takket være Dubarrys prisvindende NonSlip-NonMarking-teknologi står skoen fast på selv våde underlag, således at eksempelvis farlig aquaplanning forhindres.

- Den slidstærke sål har en fremragende stødabsorberende ydeevne, lover Dubarry videre om Antibes-modellen, der fås i fire forskellige farver.

Skoen kan købes i vejledende udsalg for 1.099,- danske kroner i str. 35-49.

----------

Palma

En sko i tre forskellige farvekombinationer til den sportige sejler. Med en lav vægt og en god pasform er denne model skabt til sejleren, der let og elegant skal bevæge sig under sejladsen:

- Ekstrablødt overlæder og fuldt snøret til at sikre en perfekt pasform kombineret med en unikt designet fodseng, der er formet til at matche din fods facon, forklarer Dubarry om skoen, der desuden kommer med NonSlip-NonMarking-teknologien og en såkaldt EVA-mellemsål.

Som det er tilfældet med Antibes-skoen, kommer Palma-modellen ligeledes med et prisskilt på vejledende udsalg på 1.099,- danske kroner i str. 35-49.

----------

Dungarvan

Den klassiske sejlersko går aldrig af mode. Heller ikke hos Dubarry, der med Dungarvan-modellen pifter den ikoniske sko op med den seneste teknologi:

- Dungarvan-herreskoen kombinerer den klassiske skønhed af en autentisk, traditionelt, håndlavet læder-dæks-sko med stødabsorbering, støtte og komfort fra de tekniske letvægts-trænere, understreger Dubarry om produktet, der ligeledes gør brug af NonSlip-NonMarking-teknologien.

Skoen fås i fire farver og kan købes i vejledende udsalg for 1.399,- danske kroner i str. 40-49.

Læs mere om skoene på Dubarrys hjemmeside her.

content-loader
content-loader
content-loader