Gå til hoved-indhold
Tur
Bådene, der kommer til Juelsminde, er nye og typisk 32 til 36 fod. Prisen går fra 1000 til godt 3000 euro for en uges leje. Og der sejles ud fra Juelsminde i Østjylland. Foto: Troels Lykke

Juelsminde nu afgangshavn for tysk charterselskab, der lejer Bavaria-sejlbåde ud

Det tyske charterselskab Mola Yachting udlejer sejlbåde og har afdelinger i fem tyske havnebyer og i Stockholm. Nu er Juelsminde også med, efter der kommet en aftale i stand om leje af otte pladser i havnen. Prisen for en uges bådleje varierer meget.

Af Troels Lykke |

De to første sejlbåde, Astrid på 32 fod og Egon B på 37 fod, er ankommet, fortæller Kem Kaas.

Han er tidligere havnefoged og har sagt ja til at hjælpe selskabet godt fra land.

- Det, jeg skal hjælpe med, er servicen. Jeg skal modtage gæsterne og sørge for, at de kommer godt på plads og godt afsted, og at de får informationer om havnen og alt det lokale. Det kender jeg jo lidt til, siger Kem Kaas til Horsens Folkeblad.

Fra 7.500 kr. per uge

Håbet er, at udlejningsselskabet skal øge interessen for den østjyske havn og by:

- Jeg vil prøve at se, hvad det er for noget. Jeg synes, det er et godt tiltag for Juelsminde at få dem herop. Det er en af de helt store aktører inden for bådudlejning og bådsalg, understreger Kem Kaas.

Prisen for udlejning på både fra 32 til 37 fod hos Mola Yachting går fra 1.000 til godt 3.000 euro for en uges sejlads, svarende til henholdsvis 7.500 kr. og 22.500 kr. 

Kilde: Horsens Folkeblad

content-loader
content-loader
content-loader