Gå til hoved-indhold
Havne
Dyvig Bro havn blev senest kåret som Årets Havn af Danske Tursejlere. PR-foto

Årets Havn skal uddeles for 14. gang - hvor har du følt dig ekstra velkommen? Stem nu

Frem til den 15. november er det muligt at deltage i afstemningen om årets havn. - Når du stemmer, er der er en fin el-foldecykel på højkant som førstepræmie, lover Danske Tursejlere.

Af Sara Sulkjær |

- Sidste frist for at være med til at kåre Årets Havn 2021 nærmer sig hastigt. Har du haft en dejlig oplevelse i en lystbådehavn i år? Har du fået en god service eller haft et mindeværdigt ophold? Så er det med at komme ind på Danske Tursejleres hjemmeside og kaste en stemme på din favorithavn. Der er en fin el-foldecykelpå højkant som førstepræmie, forklarer forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen.

Det er 14. gang, at Danske Tursejlere arrangerer den traditionsrige afstemning, hvor deres medlemmer kan stemme på den havn, de synes, har gjort et rigtig godt indtryk på dem i årets løb. Konkurrencen slutter den 15. november, så det er absolut sidste udkald.

- Vi ved, at vores medlemmer synes, at det er en fin konkurrence, hvor de også får lejlighed til at give deres besyv med i forhold til eksempelvis service og faciliteter i lystbådehavnene, påpeger Leif Nielsen.

Besyv med til service og faciliteter

Det er ikke medlemmerne, der flittigt følger konkurrencen. Også landets mange lystbådehavne kigger med, når tilbagemeldingerne fra brugerne tikker ind, og når vinderen udpeges:

- Havnenes ejere og deres havnefogeder følger også flittigt med, for der kommer jo masser af input til vore lystbådehavne, om hvad deres brugere og kunder værdsætter. Og så er der selvfølgelig stor prestige i at løbe af med titlen som Årets Havn, pointerer Leif Nielsen.

Som sejler deltager man ved at klikke her Årets havn – Mediva Survey, hvor man straks sendes til siden med stemmekuponen.

Kåringen af Årets Havn finder sted tirsdag den 23. november kl. 11.45 i Vingsted Centret. Den heldige og dygtige vinder af el-foldecyklenfår direkte besked.

content-loader
content-loader
content-loader