Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Mustos performance-shorts kan gøre sig på vandet såvel som på vandreture og lignende. Foto: Watski

Maritimt outfit til den aktive sejler

Den maritime stil kan let bevares, når arbejdshandskernes trækkes på, eller når båden forlades til fordel for en hyggelig gåtur i land. Minbaad.dk har sammensat et smart outfit fra Musto og Helly Hansen.

Af Sara Sulkjær |

Et maritimt outfit og havnemiljøet går hånd i hånd - også når dækket skal vaskes, fribordet poleres eller byen udforskes vil flere bådejere foretrække at iklæde sig shorts og trøje med et strejf af havlugt.

Flere af sejlsportens mest populære brands har designet en række beklædningsgenstande, der sikrer den aktive bådejer et maritimt udseende under arbejdet eller på gåture i by eller natur. Minbaad.dk har samlet tre af produkterne i et maritimt sejler-outfit her:

Musto-shorts

Slidstærke shorts er et must for sejleren, der holder af at være aktiv på land og vand. Mustos Evolution Performance Shorts 2.0, der fås i sort og marineblå, er her et oplagt bud:

- Fremstillet af letvægtsstrækmateriale, så de er både behagelige, fleksible og hurtigtørrende, lover Watski, der forhandler produktet. 

Shortsene er udstyret med side- og baglommer og kan købes for 999,00 kroner hos Watski her.

----------

Crew-sweatshirt

En enkel sweatshirt med den velkendte Helly Hansen-signatur på brystet. Trøjen er designet med en bådudskæring og kan gøre sig under arbejdet på havnen, ombord på båden eller på en sejltur med venner og familie.

Trøjen er den såkaldte Crew-model, som fås i marineblå og grå i størrelserne S-XL.

Sweatshirten kan købes for 599,00 kroner hos Watski her.

----------

V4-sko

Udstyret med et nyt, ventilerende og holdbart tekstil er Helly Hansens Ahiga V4 Hydropow-sko skabt til den aktive sejler, der med fordel kan byde tæerne lidt ekstra udluftning, når tempoet - og dermed svedniveauet mellem tæerne - bliver højt.

- Med disse lette sneakers får du alle de vigtige sejlfunktioner: Komfort og stabilitet med en EVA-mellemsål af høj kvalitet og en mønstret HellyGrip-ydersål i gummi, påpeger Watski.

Skoen kan købes for 999,00 kroner hos Watski her.

content-loader
content-loader
content-loader