Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Ny Tricat 6.90, hvor pontoner kan svinges bagud væk fra hovedskroget, så båden kan ligge i havn uden at fylde og så den også kan transporteres efter en bil.

Tricat 6.90 på vej - en trimaran til at traile

Den franske trimaran er til sejleren, der vil hurtigt frem, både på vandet og på landevejen. Trimaranen vejer kun 720 kilo og har fire sovepladser. Prisen virker vældig attraktiv.

Af Troels Lykke |

Tricat Trimaran-værftet i Bretagne har allerede to vellykkede modeller på markedet, nemlig Tricat 20, som er lige under seks meter lang, og den lidt større Tricat 25 Evolution med 7,70 meters skroglængde.

Og nu kommer en ny Tricat 6.90. Bådens pontoner kan svinges bagud, væk fra hovedskroget, så båden kan ligge i havn uden at fylde, og så den ligeledes kan transporteres efter en bil.

Båden bliver en let konstrueret båd på 720 kilo med et forholdsvis stort sejlareal, forklarer yacht.de.

Til tur eller ræs

Trimaranen kan fås i en tur - eller racingmodel. Man kan få den i standardversion som dagsejler, men man kan også bruge den til tur, hvor der er sovepladser til fire personer

Tricat-trimaranerne er bygget som GRP-sandwichkonstruktioner ved hjælp af vakuuminfusionsprocessen. De drejelige bjælker består af kulfiber med en aluminiumsprofil som kerne. 

Bådens pris er til at tale med, den ligger inklusiv sejl på 390.000 kroner. Om det er med moms, ved vi desværre ikke pt.

Tricat 6.9:
Skroglængde: 6,90 m

Bredde maks./min.: 4,60 m / 2,45 m

Vægt: 720 kg

Dybgang (med sværd): 0,30 m (1,20 m)

Værft: www.trimaran-tricat.com/tricat-6-90/

content-loader
content-loader
content-loader