Gå til hoved-indhold
Udstyr
Solojordomosejler Thomas Coville mødes med saltvandssprøjt og vindstyrke op til 50 knob. Disse skiftende forhold kan kræve tre separate smocktops, men Ægir Ocean Modular Smock Top har integreret alt i en unik samlet jakke, der minimere behovet for flere beklædningsgenstande. PR-foto

Ægir Ocean Modular Smock Top kan gøres kortere og længere - vinder German Design Award

Helly Hansen har vundet en af de mest anerkendte, globale designpriser. Jordomsejler på 50 dage, Thomas Coville, har bidraget til jakken, hvor hætte og krave er aftagelig. Med en smart zip-off løsning kan jakken, der lanceres til foråret, desuden gøres længere eller kortere.

 

Af Troels Lykke |

Den nye Ægir Ocean Modular Smock Top, som lanceres I foråret 2021, har vundet German Design Award i kategorien “Excellent Product Design”.

Ægir Ocean Modular Smock er designet og udviklet i tæt samarbejde med den professionelle sejler Thomas Coville. I 2016 slog han den hidtidige verdensrekord, da han alene i sin trimaran sejlede jorden rundt på mindre end 50 dage.

Thomas Covilles erfaring har bidraget til en gennemtænkt jakke, hvor hætte og krave er aftagelig, og med en smart zip-off løsning kan jakken gøres længere eller kortere, alt efter behov.

Tre i én jakke

Udviklingen i ocean racing, blandt andet med mere beskyttende cockpits, betyder tilsvarende, at de professionelle sejlere har behov for multifunktionel beklædning, som kan tilpasses afhængig af situationen, fortæller Helly Hansen til Minbaad.dk.

For Thomas Coville udføres en stor del af arbejdet i cockpittet, men udenfor mødes han med saltvandssprøjt og vindstyrke op til 50 knob.

Disse skiftende forhold kan kræve tre separate smocktops, men Ægir Ocean Modular Smock Top har integreret alt i en unik samlet jakke, der minimerer behovet for flere beklædningsgenstande uden at gå på kompromis med funktionalitet, ydelse og beskyttelse.

Designet med dobbelt åbning muliggør optimal varmeregulering. De to YKK Aquaseal vandtætte lynlåse i tørdragtsklasse er strategisk placeret til at pumpe luft ind og ud, hvilket giver maksimal ventilation, uden at man behøver at fjerne smock-toppen.

Lyttet til prof-sejlere

Netop de professionelle sejlere har da også været i fokus under skabelsen af den nye jakke:

- Med Ægir Ocean Modular Smock Top har vi lyttet til vores professionelle sejlere, og på baggrund af deres erfaring og indsigt har vi skabt en original og teknisk top, der er skræddersyet til behovene hos sejlere, siger Øyvind Vedvik, Category Managing Director Sejlads fra Helly Hansen, og uddyber:

- Når toppen så også bliver anerkendt og belønnet med German Design Award er vores designteam naturligvis ekstra stolte af det produkt, de har været med til at designe.

Derfor prisen: Holdbar, uigennemtrængelig og fleksibel

En anerkendelse, der tydeligt fremgår i det officielle statement fra German Design Award:

- Ægir Ocen Modular Smock Top er holdbar, uigennemtrængelig og fleksibel, og den imponerer med sine detaljer og skræddersyede løsninger til professionelle sejlere. Med minimal indsats og tid giver jakken mulighed for at tilføje eller fjerne komponenter, og dermed tilpasses den nemt i forhold elementerne.

Vejledende pris: 10.000 kr.

Du kan læse mere om Ægir-kollektionen på www.hellyhansen.com.

content-loader
content-loader
content-loader