Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Da redningsfolkene nåede frem, var den 53-årige ved bevidsthed, men ifølge politiet også kraftigt beruset, og han er derfor blevet sigtet for spiritussejlads. Foto: Troels Lykke

11-årig søn ringede om hjælp efter faderen var hamrende beruset - helikopter sendt på vingerne

Helikoptere og redningsbåde blev sat i værk efter 11-årig dreng ringede til et familiemedlem og fortalte, at faren var faldet om i en båd ved Thurø.

Af Troels Lykke |

En 53-årig mand fra København tog onsdag aften på sejltur med sin 11-årige søn ud for Gambøt Lystbådehavn på Thurø, men efter alt at dømme burde han være blevet på land.

Sejlturen endte i en stor redningsaktion og en sigtelse for spiritussejlads til den 53-årige. Det oplyser Fyns Politi, skriver Fyns Amts Avis.

Redningsaktionen blev sat i gang, efter den 11-årige dreng ringede til et familiemedlem og fortalte, at faren var faldet om i båden.

Helikopter på vingerne

- Vi rykkede ud med det hele. Helikoptere og redningsbåde. Alt hvad der kan flyve, sejle, kravle og gå, oplyser vagtchef Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi.

Da redningsfolkene nåede frem, var den 53-årige ved bevidsthed, men ifølge politiet også kraftigt beruset, og han er derfor blevet sigtet for spiritussejlads.

Der er endnu ikke taget stilling til, om der vil blive rejst erstatningskrav mod den 53-årige for den omfattende redningsaktion, som hans fuldskab forårsagede.

Kilde. Fyns Amts Avis

content-loader
content-loader
content-loader