Gå til hoved-indhold
Tur
Flere dage vil op mod to-tre aktiviteter være på menuen, således at både yngre og ældre sejlere på tværs af interessefelter vil have mulighed for at krydre sommertogtet med et par aktive timer til lands eller vands. Fotos: Troels Lykke
Tur
Tur

SUP, golf, mindfullness og skumfest - Endelave lokker med gratis tilbud i sommerferien

Sejlere i alle aldre kan gå ombord i den populære ferieøs mange sommeraktiviteter, der indbyder til sjov på land og vand. Se det spændende program her.

Af Sara Sulkjær |

Sving køllen på Danmarks eneste fem-hullers golfbane. Snør skoene og begiv dig ud på Endelaves 12 kilometer lange vandrerute, Kaninoen. Træk sportstrøjen over hovedet og sæt kursen mod Endelaves populære fodbold- og skumfest. 

Mulighederne står i kø, når den 13 kvadratkilometer store Kattegats-ø fra uge 27 til 31 disker op med et udfordrende og spændende program for sejlere og andre besøgende.

Rundbold for hele familien

Flere dage vil op mod to-tre aktiviteter være på menuen, således at både yngre og ældre sejlere på tværs af interessefelter vil have mulighed for at krydre sommertogtet med et par aktive timer til lands eller vands.

Det sker efter sidste års travle sommer, der grundet stramme regler for udrejse tvang en stor del af danskerne, herunder også landets lystsejlere, til at blive i hjemligt farvand:  

- Ovenpå den på alle måder mest kogende sommer i Endelaves historie er den lille ø igen klar med et program, som kan få øens beboerne, gæster og turister væk fra slumretæppet, forklarer øboerne selv på Endelave Idrætsforenings hjemmeside.

Ikke mindst sejlerfamilierne kan få glæde af det omfattende sommerprogram, der også tæller lerdueskydning for interesserede i alle aldre, rundbold for hele familien, begynder-surf for de ni- ti-årige og meget mere.

Corona-udfordringer løses 

Selv udendørs og med den efterhånden velkendte håndsprit som trofast følgesvend er der én ting, som et veltilrettelagt og gennemarbejdet sommerprogram vanskeligt kan navigere udenom: Coronaen. 

Også selvom øen i 2020 viste, hvordan det er muligt at søsætte en række interessante events med hensyntagen til de på daværende tidspunkt gældende restriktioner:

- Corona har givet os udfordringer, men vi løser dem og følger alle anvisninger fra sundhedsmyndigheder og regeringen. Vi prøver at gennemføre alt det, der er muligt, men der kan komme aflysninger og ændringer, lover arrangørerne.

Læs mere om Endelaves sommertilbud her og tjek sommerens program herunder:

content-loader
content-loader
content-loader