Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
For de morgenfriske vil det være muligt at følge sejladserne live på storskærm. Foto: Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion holder OL-fest hos TORM Meeting Point i Tuborg Havn

Dansk Sejlunion slår dørene op for alle til TORM Meeting Point i Tuborg Havn, Hellerup, under OL. Der vil være aktiviteter under OL i perioden 27. juli - 3. august.

Af Troels Lykke |

Uden tilskuere bliver OL meget anderledes i år, end det plejer. Men det skal ikke afholde os fra at heppe på det danske Sejlerlandshold og følge deres sejladser i godt selskab.

Derfor slår Dansk Sejlunion dørene op til TORM Meeting Point i Tuborg Havn, Hellerup, under OL, fortæller Dansk Sejlunion på deres hjemmeside.

TORM Meeting Point har i flere år været stedet, man mødes lokalt ved de store internationale sejlsportsstævner, hvor sejlerlandsholdet deltager og navnlig hvert fjerde år under De Olympiske Lege. Den idé har Dansk Sejlunion nu videreudviklet sammen med TORM, forklarer Jens Sohl Jensen, marketingansvarlig i Dansk Sejlunion.

Kan ikke invitere til fest i Japan

– OL er en fest og en af sejlsportens vigtigste konkurrencer. I år har vi desværre ikke mulighed for at invitere sejlsportens støtter, familier og sejlsportfans med til Japan. Det, syntes vi, var ærgerligt. Derfor har vi nu flyttet TORM Meeting Point hjem til Danmark, så vi alligevel kan fejre sejlsporten og vores dygtige atleter sammen.

For de morgenfriske vil det blandt andet være muligt at følge sejladserne live på storskærm. Derudover inviterer Dansk Sejlunion sammen med udviklingslandsholdet og ungdomslandsholdet til at prøve olympisk sejlads på vandet ud for Tuborg Havn, foruden en række andre spændende aktiviteter for sejlsportens interessenter og støtter.

Prøv SUP og Sit On Top kajak

Der vil være aktiviteter under OL i perioden 27. juli - 3. august, hvor sejlerne er på vandet i Japan. Foruden udviklingslandsholdets tilbud om at prøve sejlads i udvalgte olympiske jolleklasser, bliver der mulighed for at teste indholdet i Dansk Sejlunions aktivitetstrailere, hvor særligt Stand Up Paddle og Sit on Top kajakker er populære.

I samarbejde med Kongelig Dansk Yachtclub bliver der også mulighed for at prøve sejlads i DS Matchracer, mens Hellerup Sejlklub tilbyder sejlads med J70’ere samt instruktion i Stand Up Padle.

Rammerne er et pavillionområde foran TORM's hovedsæde i Tuborg Havn. Her er der storskærme med TV-signal til Japan samt forskellige former for underholdning – alt sammen med fokus på sejlads.

TORM Meeting Point vil blive besøgt af Dansk Sejlunions partnere, pressen, tidligere OL-sejlere, topsejlere, branchepersoner, sejlerkendisser og alle sejlsportens venner.

Det endelige program vil foreligge i slutningen af juni måned, og information bliver løbende offentliggjort på Facebook og på www.dansksejlunion.dk

Sammen med Kongelig Dansk Yachtclub, der råder over Tuborg Havn, opfordrer vi til, at sommerens tursejlere lægger kursen forbi TORM Meeting Point og på den måde er med til at blive en del af en god oplevelse sammen med andre sejlere og heppe på de danske medaljehåb.

Book billet her

Torm Meeting Point er åbent for Sejlerdanmark i perioden 27. juli til 1. august. Der betales ikke entre, men gæster betaler selv for mad og drikkevarer. Dagene 2. - 3. august er forbeholdt Dansk Sejlunions kommercielle partnere. 

Grundet Corona-restriktioner er der et maksimum på antal deltagere per dag. Derfor er det nødvendigt at reservere billetter.

Reserver din gratis billet her

content-loader
content-loader
content-loader