Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Dansk skuespiller fik vind i håret. Være var det for en amerikansk gast der brækkede benet under træning for USA-holdet, da han faldt ned fra luv ponton. Foto: Thomas Lovelock for Sailgp

”Vikings”-stjerne ombord på dansk F50er i dag - TV 2 sender fra kl. 14 fredag

Den danske skuespiller Alex Høgh Andersen, der spiller med i den amerikanske TV-serie Vikings, var torsdag ombord i den danske SailGP-båd, under opvarmningen til weekendens ROCKWOOL Sail Grand Prix i Aarhusbugten. Amerikaner brækkede benet under træning torsdag

Af Troels Lykke |

Den danske SailGP-båd, som har Holger Danske på sejlet, gjorde den ellers frygtindgydende Ivar Benløs fra den populære Vikings-serie en smule benovet, og den danske skuespiller var da også temmelig imponeret over båden og dens besætning.

”Det er helt vildt, hvad den her båd kan, mens den bare brager afsted med 100 kilometer i timen. Jeg var ærligt talt lidt nervøs inden sejladsen, men hele holdet er bare så imødekommende, hjælpsomme og piv professionelle, så jeg havde simpelthen den fedeste tur,” siger Alex Høgh-Andersen og tilføjer om de store F50-katamaraner:

”Det må uden tvivl være det vildeste maskineri, jeg har haft fornøjelse af at opleve.”

Forud for sejladsen havde Alex Høgh Andersen været igennem en sikkerhedstræning, hvor en sikkerhedsdykker tog Vikingsstjernen under kærlig behandling og underviste i forholdsregler ved en kæntring eller lignende.

Den danske kaptajn, Nicolai Sehested, nød at have Alex Høgh Andersen med ombord.

”Det er altid sjovt at vise de her både frem, men det er klart, at det er ekstra sjovt, når det er en fyr, man selv har set spille en frygtindgydende viking, der skal en tur ombord i Holger Danske. Jeg tror, vi gav ham en oplevelse, han vil huske,” siger Nicolai Sehested.

ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix bliver sejlet i Aarhus d. 20 og 21. august og kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY. Der kan købes billetter påTicketmaster.

content-loader
content-loader
content-loader