Gå til hoved-indhold
Tur
Tur
Thomas Veber afholder de næste par måneder webinarer - og du er inviteret. Alle webinarer er gratis og den eneste hensigt er at samle folk, inspirere og skabe fællesskab.

Populært webinar om sejlads i koldt vand

Hvad er det, som er så dragende ved at sejle i koldt vand? Hvad får folk til at vælge Caribien og og Stillehavsøer fra og i stedet sætte kurs mod Grønland eller Alaska? Det kan du få svaret på i et kommende, gratis webinar. Det første starter den 21. januar, arrangeret af Thomas Veber.

Af Cille Rosentoft |

Formand i Langturssejlerforeningen FTLF, Kim Bork Mathiesen og hans kone Kirsten, har i 18 år sejlet over det meste af jorden, men det er på Grønland, Svalbard, Alaska, Nordvestpassagen, Kap Horn og i South Georgia, at de har fået de største sejleroplevelser. 

I et webinar, arrangeret af Thomas Veber, kan du høre Kim Bork Mathiesen fortælle om, hvorfor de har sejlet udenfor de gængse langturssejlerruter.

Masser af tips om sejlads Arktis og Antarktis

Mathiesen kommer med masser tips til at sejle om vinteren eller til Arktis og Antarktis. Webinaret foregår live, og du kan derfor stille spørgsmål undervejs.

Thomas Veber afholder de næste par måneder webinarer - og du er inviteret. Alle webinarer er gratis, og den eneste hensigt er at samle folk, inspirere og skabe fællesskab.

- Jeg har arrangeret det her oveni alle mine andre projekter. Det lyder måske lidt dumt, når man har gang i så mange ting (blandt andet endnu en bogudgivelse, red.). Men det er sjovt, og det giver både kontakter og muligheder, påpeger Thomas Veber og fortsætter:

- Det er en investering i andre. Når jeg hjælper andre med at komme ud på havet, får jeg også selv noget ud af det. Den slags projekter vil jeg have tid til, understreger Veber, der tydeligvis er en mand med mange idéer og projekter.

352 er tilmeldt til første webinar

På nuværende tidspunkt er der 352 tilmeldte til første webinar. Det peger i retning af, at vi sejlere har brug for det. Vi har brug for at blive inspirerede, få fortalt historier og drømme os lidt væk. Vi har brug for at være sociale med andre - også selvom det er bag en skærm.

Hvis du også vil høre Kim Bork Mathiesen fortælle om at sejle i koldt vand og få tips til at sejle om vinteren, så tilmeld dig webinaret hos Thomas Veber.

Det foregår den 21. januar kl 19.30 og varer omkring en time.

Du kan tilmelde dig her: http://www.thomasveber.dk/thursday-talks/ 

Hold øje med Thomas Vebers hjemmeside, hvor du kan læse mere om de kommende webinarer.

Der er allerede to arrangementer mere i kalenderen.
Peter Brinch den 4. februar - Om at tage bedre sejlerbilleder
Mikkel Kloster den 11. marts - Aldrig mere landstrøm

content-loader
content-loader
content-loader