Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der er masser af smil og sejlglæde på Idrætshøjskolen i Sønderborg. Pressefoto

Idrætshøjskolen i Sønderborg opgraderer med ny RIB og Hobie Cats

Mange af eleverne på skolen i Sønderjylland har samtidig fået status som frisejlere, så de kan benytte J80’ere eller Hobie Cats i fritiden. - Sejladslinjen er både nu og traditionelt meget velbesøgt, forklarer lærer fra skolen, Peter Ole Lindum.

Af Troels Lykke |

Vejret er blevet bedre og livet er igen ved at blive normalt efter pandemien. Også på Idrætshøjskolen i Sønderborg, hvor eleverne i øjeblikket arbejder på højtryk i sejladsfagene med prøver, enten speedbådskørekort eller duelighedsprøve i sejlads.

Mange af eleverne har også fået status som frisejlere, så de kan benytte J80’ere eller Hobie Cats i fritiden. Sejladslinjen er både nu og traditionelt meget velbesøgt, og der er opgraderet på udstyrssiden, bl.a. med en ny RIB, Hobie Cats mv. 

Samarbejde med Sønderborg Yachtclub

- Vi har fået sejlet både tur- og kapsejlads, og er stolte af at give vores elever en enestående mulighed for at blive introduceret til sejlerlivet, bl.a. i et rigtig godt samarbejde med sejlklubben hernede, Sønderborg Yachtclub, hvis onsdagskapsejladser også trækker kraftigt i eleverne, forklarer lærer fra skolen, Peter Ole Lindum til minbaad.dk.

Vejret skaber mange smil

- Og så hjælper det jo med det gode vejr pt – der er ikke noget som at se eleverne sammen i bådene med smil fra øre til øre, forklarer lærer Peter Ole Lindum.

Læs mere om Idrætshøjskolen i Sønderborg

content-loader
content-loader
content-loader