Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
På Copenhagen Boat Show 2021 mødte Minbaad.dk Mads Anker Johansen, tv. og Lars Erstad-Jensen fra Arbejdernes Landsbank, som er med på bådmesse for første gang. Foto: Troels Lykke

Arbejdernes Landsbank tilbyder nu bådlån til sejlerne på en mere fleksibel måde

- Vores styrke er også, at vi på visse punkter er mere fleksible og ser på hele kunden og ikke kun på båden og derfor har kunnet strikke løsninger sammen, som ikke var muligt i kundens nuværende pengeinstitut, siger Lars Erstad-Jensen fra Arbejdernes Landsbank.

Af Troels Lykke |

Sejlerne står nu stærkere, når de vil låne penge til båd. Det er langt fra alle banker, der sætter sig ind, i hvad det vil sige at købe båd - men det ved man hos Arbejdernes Landsbank, der råder over 70 filialer i Danmark.

- Bådlån er ikke noget nyt i Arbejdernes Landsbank, men det er nyt, at vi markedsfører os mere aktivt som udbyder af bådlån. Vi har haft mange gode henvendelser på messen, både vedrørende bådlån samt lån til ejerlejlighed og andelsboliger, siger sejler og bankmand Lars Erstad-Jensen, som er den tekniske konsulent i banken, hvor Mads Anker Johansen sidder ude i fronten i filialen AL2 på Nørre Voldgade i København.

Mere fleksible

Det skader samtidig ikke, at Arbejdernes Landsbank nu for tolvte år i træk er kåret til kundernes foretrukne pengeinstitut.

- Vores styrke er også, at vi på visse punkter er mere fleksible og ser på hele kunden og ikke kun på båden og derfor har kunnet strikke løsninger sammen, som ikke var muligt i kundens nuværende pengeinstitut.

- Vi er selvfølgelig også på messen for at vise vores eksisterende kunder, at de hos også kan få finansieret deres båd, hvis de ønsker at skifte båd eller lave større renoveringer, forklarer Lars Ersted-Jensen.

Henvender sig i filialen

Ønsker man at tale om bådlån i Arbejdernes Landsbank er det blot at henvende sig til den nærmeste afdeling, men i AL2 i Aarhus og København sidder henholdsvis Mads Anker Johansen og Martin Kynde Ravn, som begge har interesse for finansiering af både.

- Der har været en rigtig god stemning på bådmessen i Ishøj, og der er stor optimisme og stor interesse også fra folk, som har fået interesse inden for den seneste periode. Alle er i hvert fald meget velkomne til at kigge ind i deres lokale Arbejdernes Landsbank filial, forklarer Mads Anker Johansen til Minbaad.dk.

Læs mere: al-bank.dk/baad

content-loader
content-loader
content-loader