Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Damen og hendes datter blev pænt og høfligt henvist til de offentlige bænke og borde, som står imellem de to havne, hvor de kan nyde deres medbragte mad og den smukke udsigt, forklarer Bent Larsen fra Dyvig Bro. Foto: Troels Lykke

Ikke-sejlere forvist fra Dyvig Badehotels bænke

Vi undres, skriver en mor, der ikke sejler. Forbeholdt sejlere betyder, at en speciel gruppe af mennesker har prioritet til at benytte bænken. Ja, men der var ingen. Ej heller gæster der kunne tænkes at benytte omtalte bænk, skriver hun i et læserbrev i Jyske Vestkysten.

Af Troels Lykke |

Uddrag af læserbrev i Jyske Vestkysten: En lille hilsen til Bænke-betjenten ved den lille havn ud for Dyvig Badehotel. Følgende episode udspandt sig søndag den 18. april, en dejlig solrig og lun dag.

En mor og hendes teenagedatter havde formasteligt sat sig på en bænk i solen ved den lille havn for at spise deres medbragte madpakker inden et besøg på Nordborg Slot, skriver Jyske Vestkysten

Ud af det blå dukkede en mand op og henvendte sig til dem med spørgsmålene: Er I gæster på hotellet? Svar: Nej, det er vi ikke. Spørgsmål: Er I sejlere? Svar: Nej, det er vi ikke.

Herefter pegede han på skiltet ned teksten "Forbeholdt sejlere..." Herefter spurgte moderen om, de måtte sidde der i fem minutter og spise deres mad færdig. Svar: Nej!

Min datter og barnebarn er velopdragne mennesker, så de pakkede hurtigt sammen og forlod stedet!

Nu må vi undres. Forbeholdt sejlere betyder, at en speciel gruppe af mennesker har prioritet til at benytte bænken. Ja, men der var ingen. Ej heller gæster der kunne tænkes at benytte omtalte bænk.

Læs Bent Larsen fra Dyvig Badehotels svar til de forviste ikke-sejlere

content-loader
content-loader
content-loader