Gå til hoved-indhold
Udstyr
Klassen var motiveret til at ændre design fra sejlerne, der anmodede om forbedringer i sejlkonsistens, lang levetid og holdbarhed. Det kan North Sails 3Di honorere, mener en kommitée. PR-foto
Udstyr
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

North Sails skal levere 3Di-sejl til 49er- og 49erFX-klasse op mod OL 2024

North Sails er fornylig udnævnt til leverandør med deres tjekkede 3Di-sejl til 49er- og 49erFX-klassen med storsejl og fokke op mod til de olympiske lege i 2024.

Af Troels Lykke |

Efter en intens, månedslang budproces med strenge sejltest var North 3Di Technology det enstemmige valg af et udvælgelsespanel, der inkluderer olympiske medaljetagere, trænere, 49er- og 49erFX-målere, en bygherrers-repræsentant og copyrightindehaverne, fortæller North Sails

Klassen var motiveret til at ændre design fra sejlerne, der anmodede om forbedringer i sejlkonsistens, lang levetid og holdbarhed.

Blair Tuke: En spændende udvikling

Efter måneder med sejltest, der sammenlignede 3Di med de mest aktuelle produkter fra andre sejlproducenter, valgte klassen at anvende 3Di, den mest moderne sejlfremstillingsteknologi, der er tilgængelig, fortæller North Sails.

- Dette er en meget spændende udvikling, påpeger OL-guldvinder og verdensmester i 49er Blair Tuke, der fornyligt også genvandt America's Cup. Tuke var med i udvælgelseskomitéen.

- Det er det første gang for en olympisk klasse, at den er i stand til at vælge udstyr, der optimerer ydelse, lang levetid og har en positiv miljøpåvirkning, alt sammen i en pakke, forklarer Tuke.

content-loader
content-loader
content-loader