Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der kan være 60 både med i DH-DM i Juelsminde. Foto: Peter Brøgger

DH-DM i Juelsminde vil fremover kræve gebyr per gast

- Det kan godt virke lidt uretfærdigt, at en lang båd med tre gaster skal betale mere end en lidt kortere med otte eller ni ombord – og derfor ændrer vi nu på tilmeldingsgebyret, så man betaler en fast pris for båden og en enhedspris per gast i stedet, siger stævneleder Lene Holm.

Af Troels Lykke |

At DH-DM afvikles den 26. – 28. august 2022 i Juelsminde er en kendsgerning, men hvornår er det, man kan tilmelde sig, og hvad er egentlig begrundelsen for de forskellige prisklasser?

Styregruppen for DH-DM får mange gode spørgsmål fra sejlerne, hvilket glæder eventleder Tue S. Andersen fra Snaptun Sejlklub:

- At vi løbende får spørgsmål om stævnet viser os bare, at DH-DM er blevet en forankret del af Sejlerdanmark, og at sejlerne glæder sig til at deltage igen. Det giver os endnu mere motivation til at give den gas og lave det bedste og sjoveste stævne for DH-sejlerne i Danmark, påpeger Tue S. Andersen.

Mulighed for venteliste

Et af de hyppigst stillede spørgsmål er, hvornår man kan melde sig til. Noget, som styregruppen nu kan løfte sløret for:

- Hvis du skal være sikker på at få en af de attraktive pladser, skal du sidde klar ved din PC søndag den 13. marts kl. 13.00, hvor vi åbner for tilmeldingen via link fra stævnets hjemmeside, forklarer Tue S. Andersen og oplyser, at loftet er sat ved 60 både:

- Det er først til mølle, men skulle du være så uheldig ikke at være blandt de 60 første, der melder sig til, opretter vi en venteliste, så der er trods alt stadig håb, selv om du skulle komme for sent ud i første omgang, uddyber eventlederen.

Nu betaling per gast

Et andet emne, der har været drøftet flittigt med sejlerne, er tilmeldingsgebyret, der hidtil har været inddelt i tre klasser afhængig af bådens overalt-længde. Lene Holm, stævneleder fra Juelsminde Sejlklub, fortæller:

- Det er et emne, der har været til debat flere gange i styregruppen, og vi har faktisk besluttet os at ændre det i 2022. Det kan godt virke lidt uretfærdigt, at en lang båd med tre gaster skal betale mere end en lidt kortere med otte eller ni ombord – og derfor ændrer vi nu på tilmeldingsgebyret, så man betaler en fast pris for båden og en enhedspris per gast i stedet.

- Det gør det lidt dyrere for nogle af bådene og lidt billigere for andre – men samlet set mener vi, det er det mest fair princip og håber, at deltagerne synes det samme, afslutter stævneleder Lene Holm.

DH-DM arrangeres i samarbejde mellem de tre østjyske sejlklubber i Horsens, Snaptun og Juelsminde og Dansk Sejlunion. Følg med på stævnehjemmesiden www.dh-dm.dksamt på Facebook.

Tilmeldingsgebyr lige nu ifølge hjemmesiden

Tilmeldingsgebyret inkluderer deltagelse i alle afviklede sejladser, moleøl / forfriskninger efter sejladserne samt havnepenge fra og med torsdag til og med søndag under stævnet.

 LOA i meter Op til 9,99 meter 10,00 - 11,99 meter 12,00 meter og op
 1) Early bird 1.500 kr 1.800 kr 2.100 kr
 2) Normal 2.000 kr 2.400 kr 2.800 kr
 3) Late entry 2.500 kr 3.000 kr 3.500 kr
content-loader
content-loader
content-loader