Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Man behøver ikke komme i en Pure-X båd til flere millioner kroner, man kan også komme i sin brugte X-79er til 20.000 kr. PR-foto

X-Yachts holder VIP-weekend i Bogense med Fun Race

X-Yachts vil styrke relationen mellem ejerne af deres både, hvor det gode liv på vandet går hånd i hånd med netværk og personlige relationer. Den 11.-13. juni går det løs i Bogense. Her kan man sejle til Fun Race, se den nye X-Power-båd og møde ejeren af X-Yachs, Ib Kunøe.

Af Troels Lykke |

I 2020 var Dyvig rammen om et særdeles populært arrangement, og den 11.-13. juni gentages succesen i Bogense Havn. Her er der – i selve kanalen - reserveret plads til 30 X-Yachts og i alt 60 personer, efter først til mølle-princippet.

- Vi kalder det for VIP-arrangementer, men konceptet er faktisk både åbent og meget enkelt. Vi inviterer X-Yachts-ejere fra nær og fjern til en rigtig hyggelig weekend, hvor vi som virksomhed reserverer samtlige havnepladser i kanalen og skaber rammerne for en fælles middag lørdag aften, siger X-Yachts CEO, Kræn Brinck Nielsen.

Der er mulighed for prøveture i den nye X-Power-motorbåd, og der vil også være X-SUP-boards klar til dem, der måtte få lyst til det. Et funrace i sejlbådene på en overskuelig bane bliver muligt om lørdagen, og det gælder uanset, om man deltager i en 40 år gammel X-79 eller den nye 5.6’er.

Mød ejeren af X-Yachts

Foruden mødet med andre X-Yachts-ejere kan deltagerne møde en række nøglepersoner bag X-Yachts, blandt andet virksomhedens ejer Ib Kunøe, som sejler sin X-4.6 fra Vedbæk til Bogense.

- De fleste gæster vil ankomme fredag aften og sejle hjem igen søndag formiddag – forhåbentlig med en masse gode oplevelser og nye relationer med sig derfra, fortæller Kræn Brinck Nielsen.

Det er frit at deltage, men registrering er nødvendig af hensyn til havnepladser og festmiddag.

Kontakt X-Yachts' marketingmedarbejder Tine på: tpf@x-yachts.com.

content-loader
content-loader
content-loader