Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom er på bronzeplads pt. mens hendes træningsmakker fra Norge, Line Flem Høst, er helt i front. Fotos: Peter Brøgger
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Rindom på bronzeplads efter 4 sejladser: Jeg er lidt skuffet over 13. plads

- Men alt i alt tror jeg, at jeg formåede at holde mig til mit mål, som er at være til stede i øjeblikket, at se ud af båden og ikke blive påvirket af mine følelser , hvilket ikke er så let, fordi der er mange følelser ved de olympiske lege, siger Anne-Marie Rindom efter en 13. plads i sidste sejlads.

Af Troels Lykke |

Line Flem Høst (NOR) er overraskelsen i den olympiske sejlkonkurrence indtil videre, og den norske sejler en utrolig stabilt regatta under sådanne uforudsigelige forhold.

”Jeg følte mig faktisk lidt rystende, lidt kvalm, ikke helt klar,” indrømmede Høst. "Så det var virkelig dejligt at have en så god dag og virkelig føle, at jeg var i zonen."

Vasileia Karachaliou (GRE) steg også rankingen på bagsiden af ​​6,1 scoringer og sidder to point væk fra føringen.

"Det er rart at vinde et løb, men det er bare endnu en regatta, selvom det er OL. Mit vigtigste mål er at forsøge at holde alle mine point i top 10 og derefter se, hvad der sker i slutningen."

Anne-Marie fejlede også i dag

Indtil det fjerde løb i eftermiddags havde Anne-Marie Rindom været den eneste atlet, der holdt alle sine resultater inden for top 10, men så beviste dansken, at selv hun er fejlbar i Enoshima, da hun sluttede 13. sent i eftermiddags.

Imidlertid er bronzemedaljen fra Rio stadig i bronzemedaljeposition i Tokyo.

"Jeg er lidt skuffet over sidste sejlads. Men alt i alt tror jeg, at jeg formåede at holde mig til mit mål, som er at være til stede i øjeblikket, at se ud af båden og ikke blive påvirket af mine følelser , hvilket ikke er så let, fordi der er mange følelser ved de olympiske lege," siger Rindom til den internationale organisation, World Sailing.

Resultater

Sejladser ses på DR2 -  hver dag fra kl. 5 til 10 under OL.

Se gps-tracking her 3. sejlads

Se gps-tracking her 4. sejlads

Følg tracking her for alle klasser: https://dansksejlunion.dk/tokyo-2020/olympic-sailing-tracking

Resten af Laser Radial-programmet følger her:

 

3ti 27. jul12:0005:005. sejlads 
  13:1506:156. sejlads 
5to 29. jul12:1005:107. sejlads 
  13:2506:258. sejlads 
6fr 30. jul12:0005:009. sejlads 
  13:1506:1510. sejlads 
8sø 1. aug15:3008:30finale10 sejlere

content-loader
content-loader
content-loader