Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads

American Magic er tilbage på vandet - fredag venter semifinalerne

For halvanden uge siden var den amerikanske AC75'er synkefærdig. Nu foiler båden atter i New Zealand inden semifinalerne mod Luna Rossa sidst på ugen.

Af Sara Sulkjær |

Ni dage med intensivt arbejde døgnet rundt. Det var alt, American Magic behøvede, førend den foilende AC75'er atter kunne vende retur til sit rette element efter den voldsomme kæntring forrige weekend. 

En kæntring, der kostede amerikanerne de sidste indledende sejladser i Prada Cup, hvorfor holdet slutter på tredje- og sidstepladsen i udfordrernes stævne. Sejladsen, der skal afgøre, hvilket team der skal møde de forsvarende mestre fra New Zealand i selve America's Cup-sejladsen i marts. 

Fire sejre i semifinalen

Mens britiske Ineos sluttede bedst blandt Prada Cup-deltagerne, og dermed er gået direkte til cuppens finale midt i februar, må American Magic og Luna Rossa kæmpe om den anden finalebillet ved Prada-semifinalen. 

En semifinale-serie, der indledes fredag. Vinderen bliver det første team, der formår at hive fire sejre i hus. Dermed har amerikanerne muliged for at finjustere de sidste detaljer, efter de for få timer siden atter ramte det våde element, som det vises i klippet øverst i artiklen.

Se desuden en tre dage gammel video fra American Magic, der er filmet, mens holdet endnu arbejdede på at klargøre båden:

content-loader
content-loader
content-loader