Gå til hoved-indhold
Havne
De første husbåde har fundet vej til havneområdet. Foto: Zunshine Living

Projekt Grenaa Marina - flyt på vandet og parker lystbåden i forhaven

Ti husbåde med havudsigt og privat bådparkering er på tegnebrættet i Grenå. Det er Zunshine Living, der står bag husbådene, som har vand- og kloaksystem som på land. Udstillingsmodel er netop sat til salg for 2.595.000,00 kr.

Af Sara Sulkjær |

Kort før sommerferien fandt de første to husbåde vej til den nye bro syv på Grenå Marina. Nu er den tredje husbåd netop udlagt til nyslået pæleforankring, og der arbejdes på de sidste montager, alt imens yderligere tre husbåde er på vej.

Imellem husbådene på havnen i Grenå reserveres plads til større lystbåde - alt sammen som en del af 'Projekt Grenaa Marina', hvor Zunshine Livings husbåde skal danne hjem for en række vandglade danskere.

- Der er erfaringsmæssigt mange forskellige mennesker, der ønsker at bo i vandkanten. For sejlere på aftægt kan det handle om, at man fastholder sejlermiljøet uden at have alt bøvlet med videre, forklarer Peter Poulsen fra Zunshine Living til minbaad.dk.

Vand- og kloaksystem som på land

Med en husbåd som bolig får sejlerne mulighed for at være helt tæt på det unikke havnemiljø, alt imens de i Zunhine Livings modeller fortsat kan nyde godt af fordelene ved vand- og kloaksystemet, som det kendes fra land.

- De er vedligeholdelsesfri, der er intet malerarbejde, ingen have med videre, påpeger Peter Poulsen videre om husbådene med de synkefri platforme.

Også varmeomkostningerne holdes i bund. Blot mellem 2.000 og 2.500 kr., alt afhængigt af modellen, må ejeren slippe i årlige omkostninger.

Udstillingsmodel på tilbud

I Grenaa er flere både allerede solgt, men selve udstillingsmodellen, en Family-version, er netop sat til salg for 2.595.000,00 kr., hvormed køberen sparer 260.000,00 kr. i forhold til den oprindelige købspris:

- Den er topudstyret, fuld møbleret, har tagterrasse med 360 graders unik udsigt og er indflytningsklar, understreger Peter Poulsen i firmaets nyhedsbrev.

Se hele salgsopstillingen her og tjek Zunshine Livings øvrige modeller på hjemmesiden her.

content-loader
content-loader
content-loader