Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Vandtæt membran og stretch gør North Sails' Softshell+ til et hit blandt sejlerne

Den nye kollektion er en videreudvikling af de klassiske softshells. Øget komfort og større bevægelsesfrihed får sejleren blandt andet i serien, der består af en jakke, en vest og en hoodie.

Af Sara Sulkjær |

På land og vand er North Sails' nytænkende serie af softshell allerede et hit blandt sejlerne.

Den såkaldte Softshell+ -serie er således ikke blot en simpel softshell, som de fleste kender. Den anerkendte sejlmager er gået skridtet videre:

- Kort fortalt er den væsentlige forskel, at der er en membran på bagsiden af vores softshell, som gør den vandtæt, samtidig med at den er med stretch for bedre komfort og bevægelsesfrihed, påpeger Mads Bruun-Larsen, der står for North-salget i Danmark og Sverige.

Modstår optagelsen af fugt

Tre lag består North Sails' softshells af, startende med ydermaterialet som en glatvævet
nylon med DWR-behandling, der skyder vandet.

Det næste lag er en vind- og vandtæt membran, der samtidig er åndbar. Inderst er placeret et tyndt lag microfleece med mønster, som er designet til at reducere vægten ved at modstå optagelsen af fugt:

- Et stillestående luftlag giver samtidig ekstra varme og er med til at transportere fugten væk fra kroppen. Alt dette kombineret med stretch gør, at vi kan sige: "Dette er ikke blot en softshell – det er softshell+", understreger Mads Bruun-Larsen.

En serie med tre dele

Den nye softshell-serie består af en vest, en hoodie og en jakke. Mens de to førstnævnte produkter kan købes for 1.100 kr., må sejleren for jakken slippe 1.200 kr.

Hos Aarhus Seashop, Tempo Bådudstyr, Havhøkeren Gilleleje, West Wind Klitmøller og West Wind Bork er det muligt at få fingrene i det nye produkter.

content-loader
content-loader
content-loader