Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det yderste lag på Active Winter Parka er fremstillet i et materiale som gør jakken både vandafvisende, vindtæt og åndbar. Jakken er isoleret med high loft – et syntetisk materiale som både er let og utrolig varmt. PR-foto

Lune lækkerier til vinterkulden - fx Helly Hansens Active Winter Parka

December er officielt den første vintermåned, og efter et lunt efterår, ser det ud til, at vi godt kan finde de varme jakker frem, for nu bliver det koldt. Active Winter Parka er et godt bud på en af vinterens nye yndlingsjakker.

Af Troels Lykke |

Norske Helly Hansen er vant til at lave jakker, der kan klare lidt af hvert. Det gælder også Active Winter Parka, som man lige nu har brug for i et koldt og regnende novembervejr.

Det yderste lag er fremstillet i et materiale, som gør jakken både vandafvisende, vindtæt og åndbar. Jakken er isoleret med high loft – et syntetisk materiale, som både er let og utrolig varmt.

Isolerede lommer og YKK lynlås

Hætten og lommerne er ligeledes isolerede – smart, når man ikke har handsker i nærheden. Udvendigt er der to store isolerede lommer, som kan lukkes med YKK-lynlås.

- Indvendigt finder du en brystlomme, der kan lukkes samt en stor lomme i mesh. Elastik ved håndleddet beskytter ekstra mod træk, og den store hætte kan justeres, så du er virkelig godt beskyttet mod vinterkulden. I år må der godt ligge bløde pakker under juletræet, fortæller Helly Hansen til Minbaad.dk.

Vejlende pris: 2.800 kroner

content-loader
content-loader
content-loader