Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
En Marex 375 ankom i dag til Reese Marine i Aabenraa. I morgen skal den være klar til kunden, der skal på forsinket sommerferie. Foto: Reese Marin

Reese Marin: Sejlere har forståelse for forsinkelser i levering af både - rykker sommerferie

- Trods svære leveringstider i bådbranchen har køberne en flot forståelse for de forsinkelser vi som bådimportør og forhandler er udsat for hvad angår levering af både, siger Henrik Reese til motorbaadsnyt.dk.

Af Troels Lykke |

Det er hårde tider i branchen. Priserne er steget 10-15 procent på de fleste lystbåde i verden, endda ses prisstigninger i år på op til 20 procent alene i 2022. Fx er teak steget op til 150 procent.

Og bådene leveres sent fra værfterne, hvor der mangler alverdens komponenter, master, sejl, elektronik, hvilket skaber forsinkelser.

Men kunderne har forståelse for forsinkelserne, forklarer Henrik Reese fra Reese Marin i Aabenraa.

- Mange af vores bådkunder har lagt deres ferie om efter de nye leveringstider. Det synes vi er flot at de har forståelse for. Og i dag 2. august fik vi en ny Marex 375 hjem som straks klargøres og afleveres til køberne næste dag. Hos Team Reese Marin har ikke kunne ferielukket, vi er her naturligvis når bådene ankommer, det er jo galt nok at de er nogle måneder  forsinket, vi må holde en lidt længere juleferie, fortæller Henrik Reese og griner.

content-loader
content-loader
content-loader