Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Tempo Bådsalg forhandler ikke blot både - én gang årligt står virksomheden i spidsen for Copenhagen Boat Show. Foto: Troels Lykke

Bliv bådsmand hos Tempo Bådsalg og gør sejlerdrømme til virkelighed

Sjældent er to dage ens hos Tempo Bådsalg, der har til huse på havnen i Ishøj. Forhandleren søger en medarbejder til en række afvekslende opgaver, herunder vedligeholdelse, optagninger og levering.

Af Sara Sulkjær |

I 32 år har Tempo Bådsalg i Ishøj leveret sejlerdrømme i alle størrelser til købere i ind- og udland. Nu søger forhandleren en bådsmand, der kan være med til at gøre endnu flere sejlerdrømme til virkelighed.

Som bådsmand vil to dage sjældent være ens, lover virksomheden i denne jobannonce:

Jobbet

Du kommer til at arbejde i et fleksibelt serviceteam med mange forskellige og afvekslende opgaver, blandt andet vedligeholdelse, reparationer, optagninger, vask, klargøring, levering og service på mere end 150 brugte og nye sejl- og motorbåde i mange forskellige størrelser og prisklasser.

Du er håndværkertypen med overblik og bred erfaring. Andre ser dig som en god kollega, der hurtigt kan sætte sig ind i nye områder.

Når akutte fejl opstår, er det vigtigt, at du forstår at bevare roen og kan løse fejlen med fokus på kundens behov.

Som menneske er du åben og kan tale med alle.

Faglige kvalifikationer

Du har eventuelt erfaring indenfor fritids-/bådbranchen eller erfaring med egen sejl eller motorbåd.

Det vil desuden være et plus, hvis du er håndværksuddannet, og tidligere har beskæftiget dig med service- og vedligeholdelsesarbejde.

Du er fleksibel og villig til at yde en ekstra indsats, når det gælder. Desuden har du:

• Kørekort til min. kategori B samt trailerkort

• Truckcertifikat eller er indstillet på at tage det

• Krancertifikat (svingkran) eller indstillet på at tage det

• Duelighedsbevis eller speedbådskort

Vilkår

Ansættelsesvilkår og løn efter aftale og kvalifikationer.

Tempo Bådsalg glæder sig til at få din ansøgning med CV via linket "Søg jobbet online" senest d. 15. januar 2022. Herefter vil udvalgte blive indkaldt til jobsamtale.

Kontakt eventuelt Tempo Bådsalg A/S, Søhesten 9, 2635 Ishøj, Att. Gert E. Sørensen, mail: gs@tempobaadsalg.dk (kun skriftlig henvendelse).

content-loader
content-loader
content-loader